Platform over design en techniek in de keukenbranche
I-KOOK opent nieuwe winkel aan de Hollantlaan op Kanaleneiland, Utrecht

I-KOOK opent nieuwe winkel aan de Hollantlaan op Kanaleneiland, Utrecht

Keukenspectrum Groep breidt verder uit met de opening van I-KOOK Utrecht

Keukenspectrum Groep, trotse eigenaar van de retailmerken I-KOOK en KeukenCoach, is verheugd om de opening van haar nieuwste winkel aan te kondigen. Gevestigd aan de Hollantlaan op Kanaleneiland (Utrecht) is het de 28ste I-KOOK winkel.

Het officiële openingslint is vanmiddag doorgeknipt door ondernemer Ben van Roshum, samen met zijn twee kleindochters. Ben komt oorspronkelijk uit Utrecht en heeft jarenlang ervaring in de keukenbranche. Hij belooft een uitzonderlijke warme ontvangst en begeleiding voor klanten uit de regio. Dit doet hij natuurlijk niet alleen, maar samen met een team van professionals.

Ben van Roshum: “We hebben in korte tijd een hagelnieuw betonnen casco omgetoverd tot een waar keukenparadijs. Het is een fantastische basis om vele, vele klanten te gaan helpen.”  

Over I-KOOK

I-KOOK is een echte keukenspecialist in een prijssegment waar klanten dat niet verwachten. Altijd vriendelijk geprijsd, vakkundig en persoonlijk.

Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches van I-KOOK hebben alle ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

De eerste winkel werd in 2001 geopend in Hattem. Inmiddels zijn er 28 winkels.

Roel Oostra: “Eindelijk zijn we dan ook in Utrecht; het geeft veel energie om deze winkel samen met – ondernemende geest – Ben van Roshum te doen.”

Keukenspectrum Groep: 20 jaar ondernemerschap

De broers Jaap en Roel Oostra begonnen in 2001 Keukenspectrum Groep. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes. Inmiddels exploiteert Keukenspectrum Groep 33 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach. In die winkels werken meer dan 150 professionals. De concepten groeien beide, hoofdzakelijk door franchisesamenwerkingen.

De Keukenspectrum Groep is in staat om professionals in de keukenbranche succesvol te maken door een uitgebreide dienstverlening en korte lijnen. De dienstverlening bestaat uit een effectieve marketingaanpak, orderverwerking, administratie, tot aan centrale ICT diensten, trainingen en inkoop.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.