Platform over design en techniek in de keukenbranche
Innovatief koken op inductie

Innovatief koken op inductie

Bauknecht stelt zijn nieuwe inductiekookplaten voor. De ActiveCook is uitgerust met een interactieve bediening. De sensoren houden de temperatuur aan en in de pan nauwlettend in de gaten. En je geniet van maximale flexibiliteit bij de indeling van je kookvlakken.

Maximaal acht kookzones met apart instelbare temperatuur of één grote kookzone waarop je pannen naar wens neerzet en verschuift? Met de ActiveCook hoef je niet te kiezen. De nieuwe inductiekookplaat van Bauknecht past zich aan naar je wensen en noden in de keuken. Het strakke design integreert zich bovendien naadloos in elke keuken.

bauknecht_activecook_dg201729058-kopieren

Het strakke design integreert zich naadloos in elke keuken.

 

Nieuwe sensortechnologie

Tegelijk met de interactieve bediening introduceert Bauknecht zijn nieuwe sensortechnologie. De inductiespoelen van de kookplaat zijn voorzien van twee geïntegreerde sensoren. Die monitoren de temperatuur aan en in de pan voortdurend. Op basis van die info wordt het vermogen automatisch aangepast, voor een stabiele temperatuur en een perfecte garing. Even innovatief als de sensoren is het bedieningspaneel van de ActiveCook. In tegenstelling tot wat de mogelijkheden van de ActiveCook doen vermoeden, wijst de bediening zichzelf uit dankzij het intuïtieve tekstdisplay. Je regelt de temperatuur via één centrale slider. Het display leidt je ondertussen stap voor stap door het bereidingsproces, met liefst 63 verschillende kookcombinaties.

Flexibele souschef

De inductiekookplaat is uitgerust met acht afzonderlijke inductiespoelen. Je kan de plaat onderverdelen in acht kookzones met apart instelbaar Total Flexi temperatuurniveau. Werk je liever op één grote kookzone met gelijke temperatuur? Dat kan ook. De premium uitvoering van 90 centimeter heeft trouwens nog twee extra kookzones.

En er is nog meer flexibiliteit mogelijk. Met de Active Heat-modus verdeel je de kookplaat in vier zones met elk een andere temperatuurinstelling. Door de pannen van de ene naar de andere zone te verschuiven, pas je de bereidingstemperatuur van elke pan aan, zonder het bedieningspaneel te moeten inschakelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.