Platform over design en techniek in de keukenbranche
Innoverende keukeninspiratie voor de interieur-en keukenbouwer!
Luxe is voor iedereen bereikbaar. Een goed gekoeld glas water met de Infinity Spring.

Innoverende keukeninspiratie voor de interieur-en keukenbouwer!

De achterliggende gedachte is helder: de eindgebruiker wil gemak, luxe en vooral ook de juiste combinaties in de keuken. En, niet onbelangrijk: de consumerende particulier wil ook dat zijn ingekochte etenswaren langer houdbaar en vers blijven. Wel, dan is het antwoord dus niet zo ingewikkeld: inderdaad… het inbouwassortiment van 2021 spreekt boekdelen. Liebherr creëert nieuwe maatstaven.

Aan het woord is Jeffrey Nicolaï, Sales Manager bij importeur Buram. “Ik durf hier te stellen dat wij een ware specialist zijn met betrekking tot de Liebherr collectie. Want, het is het enige merk dat wij voeren. Ik denk dat wij intussen in de markt van architecten, keuken- en interieurbouwers bekend staan als een ware kennis- én inspiratiebank.”

Jeffrey vertelt: “Het inbouwassortiment voor 2021 is onderverdeeld in vier series, te weten: de PURE, PLUS, PRIME en PEAK. Elke serie heeft zijn eigen kenmerken. Het onderscheidende vermogen zit ‘m in de verschillende features van de apparaten. Het enorme aanbod van moderne en duurzame producten zal indruk maken op de markt.” Jeffrey bespreekt ze kort hierna:

PURE

“Pure is de standaardserie. Eenvoudig, duidelijk, perfect én rijk uitgerust voor alle basisbehoeften. Groente en fruit voelen zich thuis. De luchtdichte afsluiting zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. Hierdoor zijn de producten twee keer zo lang te bewaren dan normaal in een koelkast. Standaard zijn er  twee gescheiden koelcircuits op alle koel-/vriescombinaties. Daardoor is er geen sprake van geuroverdracht of uitdroging en blijven levensmiddelen langer vers. Dankzij een krachtige stille ventilator is er afkoeling met koude lucht. De kunststof deurvakken zijn in hoogte te verstellen. Er zijn lichtpunten zowel boven in de ruimte als aan de zijkanten. Touchelektronica en draadloze communicatie met het internet zijn de standaard.” 

Men kan groente en fruit langer bewaren! Het levert een jaarlijkse inkoopbesparing op van zeker 150 euro!

PLUS

De Plus-serie heeft ten opzichte van de Pure-serie extra details. Jeffrey: “Vanaf de Plus-serie kan er voor BioFresh worden gekozen. Ideale bewaaromstandigheden bij een temperatuur nét boven de 0 graden is hier de standaard én men ervaart een tot drie keer langere bewaartijd. Dit resulteert in een besparing van € 150,– per jaar doordat producten niet meer hoeven te worden weggegooid. In dit model is makkelijk nieuwe ruimte te creëren door
de aanwezige deelbare plateaus. Vanaf deze serie kan er worden gekozen voor een Icemaker.”

PRIME

“Deze serie beschikt over zeer aangename, in de wand geïntegreerde led-zuilen; deze lopen door tot in de BioFresh-lades waardoor ook deze gelijkmatig worden verlicht. De PRIME serie heeft een expressief design, zoals bijvoorbeeld draagplateaus van gesatineerd veiligheidsglas, een roestvrijstalen achterwand en deurvakken die zijn afgewerkt met roestvrijstalen rails. Bediening via Touch and Swipe.” 

PEAK

Zowel qua design als features, laat deze serie niets te wensen over, volgens Jeffrey. “BioFresh Professional met HydroBreeze is de absolute eyecatcher: een koude frisse nevel die zich subtiel afzet op groente en fruit. De nevel zorgt voor een grandioze versheid. En wat te denken van het gekoelde water dat men kan tappen, zónder zichtbare waterdispenser door middel van Infinity Spring. Bovendien is deze geschikt voor alle maten glazen en karaffen. Zowel de achterwand als de binnendeur zijn uitgevoerd in SmartSteel. In deze serie mag dan ook zeker de IRBdi 5180 onder de aandacht worden gebracht. Het is de meest opvallende koelkast uit deze serie.” Jeffrey tot slot: “De innovaties zijn ongekend. De koelkast is uiteraard niet opnieuw uitgevonden. Maar… wel bijna!”

Uitgebreidere uitleg over de productenfeatures zijn te zien in de volgende video:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.