Platform over design en techniek in de keukenbranche
Inspiratievolle meeting van the Kitchen Art Studios met uitreiking prestigieuze awards

Inspiratievolle meeting van the Kitchen Art Studios met uitreiking prestigieuze awards

Op maandag 29 juni vond The Kitchen Art Studios meeting plaats in Mereveld Utrecht. Na een presentatie met een terugblik op het afgelopen jaar van Nathalie Kleinherenbrink (Managing Director marketing en sales) gaf trendwatcher en forecaster Monique van der Reijden een inspiratievolle trendpresentatie waarin zij de kleur- en materialen trends door vertaalt naar de keukenbranche. Aansluitend maakte Jeroen Overmars van Designa Interieur en Architectuur de winnaars bekend van de Vakjury award 2021.

The Kitchen Art Studios Awards 2021

Aanvang 2022 kregen The Kitchen Art Studios de kans om hun mooiste keukenproject van 2021 in te zenden. Aansluitend stemde de consument op zijn of haar favoriete ontwerp voor de Publieksaward. Tijdens de The Kitchen Art Studios meeting maakte Jeroen Overmars – interieurarchitect bij Designa –  de winnaars van de Vakjuryawards bekend.

Winnaars Publieksawards 2021:

1      Diepeveen Keukens
2      NDR Keukens
3      Aart van de Pol

Winnaars Vakjuryawards 2021:

  1. NDR Keukens
  2. De Koning Keukens
  3. Diepeveen Keukens.

Exclusieve trends en unieke moodboard creator

Trendwatcher Monique van der Reijden heeft exclusief voor The Kitchen Art Studios acht belangrijke trends samengesteld. Deze trends zijn te vinden op www.thekitchenartstudios.nl. Nieuw op deze website is de moodboard creator. Een exclusieve tool waarmee de consument één van de acht trends van Monique van der Reijden kan finetunen naar zijn of haar eigen stijl of zelf juist een uniek moodboard kan samenstellen – geheel naar eigen wens. Dit moodboard geeft zowel de consument als de ondernemer een goede richtlijn in de samenstelling en stijl van zijn of haar nieuwe leefkeuken.

Op tv in ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’

Vanaf september zal The Kitchen Art Studios wederom elke week te zien zijn in ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ van Designa Interieur en Architectuur. Een prachtige samenwerking waarin door zowel The Kitchen Art Studios evenals Designa in essentie een unieke leefstijl wordt vertaald naar een waar statement – zoals een eyecatcher leefkeuken die volledig matcht met haar omgeving. Met rijke materialen worden unieke elementen gecreëerd.  


Over The Kitchen Art Studios
De ondernemers van The Kitchen Art Studios kunnen een keuken vertalen naar een lifestyle. Zij creëren vol passie en kennis een complete woonbeleving – in de vorm van een leefkeuken- met unieke elementen en uitzonderlijke materialen. Dat is niet alleen te zien in de showrooms, maar het uit zich ook doordat deze ervaren professionals in staat zijn dit unieke stijlelement samen te laten smelten in het interieur. ‘We Imagine Your Style’ is bij deze ondernemers dan ook op het lijf geschreven.

Meer weten over The Kitchen Art Studios? Neem contact op met [email protected] of bel naar 038 477 80 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.