Platform over design en techniek in de keukenbranche
Inspirerende ervaringen bij de in accessoires gespecialiseerde fabrikanten

Inspirerende ervaringen bij de in accessoires gespecialiseerde fabrikanten

Innovaties die de keukenplanning duidelijk in plaats van slechts weinig vereenvoudigen, vormden een veel in acht genomen onderdeel van het Naber beursprogramma op de küchenwohntrends Salzburg. COMPAIR PRIME flow®, het door Naber nieuw ontwikkelde luchtkanaalsysteem voor de keukenventilatie, stelt haast alles in vraag wat een internationaal beurspubliek aan ervaring met planning en montage mee brengt.

In de Do-it-yourself zone van de Naber stand was de belangstelling er groot voor, COMPAIR PRIME flow® componenten bij wijze van proef zelf samen te voegen. Dat dit zonder gereedschap of kleefmiddelen mogelijk is, verbaasde en enthousiasmeerde de keukenexperts. Dankzij de unieke universele verbinder met vergrendelelementen werd het luchtkanaalsysteem luchtdicht gemonteerd alleen nog maar door ze bijeen te steken. “Ik zou niet verwacht hebben dat het zo eenvoudig gaat en dat het systeem zo flexibel is”, beschreef een gast op de jaarbeurs zijn ervaringen.

Voor keukengebruikers uiterst interessant is het ecologische productdesign: op grond van perfecte aerodynamica daalt het stroomverbruik van de wasemkap of van de kookplaatafzuiging met COMPAIR PRIME flow® in vergelijking met traditionele systemen. Een resultaat van de nauwe samenwerking van Naber met onderzoeksinstituten bijvoorbeeld aan hogescholen. Aan toekomstige door de gebouwtechniek aan de efficiëntie en dichtheid van het keukenventilatiesysteem gestelde eisen voldoet COMPAIR PRIME flow® vandaag de dag al.

Brandend actueel en slim

Ook met het oog op highlights van nog andere assortimenten loonde het de moeite, aan de jaarbeurs persoonlijk een bezoekje gebracht te hebben: de nieuwe afvalverzamelaarssystemen van Naber maakten indruk door extreme flexibiliteit. Daarmee lukt de optimalisatie van opbergruimte onder andere ook dan, wanneer er watertanks voor speciale kranen in het meubelcorpus onder te brengen zijn. Stoelen en krukken uit het TABLON® programma overtuigden door trendy kleuren en vormen, excellent zitcomfort inbegrepen. Brandend actuele tafelonderstellen scoorden punten met design en stabiliteit. Intensief bediscussieerd werd met het Naber team de holistische planning van spoelunit, kraan en afvalverzamelaars. Het NABER TRIO biedt hiervoor qua design sterke componenten die tot een doordacht systeem gecombineerd kunnen worden.

Het beste bedieningscomfort is een kwaliteitskenmerk van nagenoeg alle Naber assortimenten van keukenaccessoires en geldt ook voor veeleisende technische systemen. Bij de verlichting zorgen eenvoudig te implementeren oplossingen voor een toneelmatige kamerverlichting die zeer slim gestuurd kan worden. De grote verscheidenheid aan energie-efficiënte LED-lampen in het Naber assortiment houdt rekening met alle functiegebieden van de keuken en met de bijzonderheid van concepten van open ruimtes. Wat in Salzburg van 3 tot en met 5 mei getoond werd, is – net zoals het complete totaalassortiment – zonder enige beperking leverbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.