Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuws

Jetstone breidt uit met nieuwbouw van 16.000m2

21 oktober 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Werkbladen-fabrikant Jetstone uit Deurne gaat haar faciliteiten uitbreiden om de internationale groei verder vorm te kunnen geven. De uitbreiding gaat plaatsvinden met de bouw van een nieuw pand aan de As in Deurne, waarvoor afgelopen week de definitieve vergunning van de gemeente Deurne is ontvangen. De nieuwbouw krijgt een vloeroppervlak van 16.000 m2 en ligt op een fraaie zichtlocatie, parallel aan de Binderendreef.

Het nieuwe pand zal geheel conform de laatste mogelijkheden op het vlak van duurzaamheid worden gebouwd. Zo komt er geen aansluiting op het gasnet en zullen er naar schatting 6.600 zonnepanelen op het dak worden geplaatst. Oplevering van de nieuwbouw staat gepland voor halverwege 2023.

Jetstone heeft momenteel reeds twee vestigingen in Deurne, een aan de Florijn en een aan de Beukelsdijk, vlakbij de nieuwbouwlocatie. Op die locaties produceert het bedrijf luxe werkbladen voor onder andere keukenzaken en interieurbouwbedrijven in de Benelux, Duitsland en Zweden. Het bedrijf is inmiddels een van de grootste werkgevers in Deurne en heeft duurzaamheid niet alleen als belangrijk thema voor het nieuwe pand, maar ook voor haar samenwerking met klanten en met medewerkers.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht