Platform over design en techniek in de keukenbranche
Jetstone en Keller weer samen op Gut Böckel

Jetstone en Keller weer samen op Gut Böckel

Ook dit jaar presenteren Jetstone en Keller Keukens zich gezamenlijk tijdens de Küchenmeile. Op landgoed Gut Böckel richten de bedrijven het sfeervolle Haferhaus weer in als inspirerende showroom. In de prachtige entourage vinden bezoekers er de nieuwste trends in werkbladen van Jetstone (in samenwerking met composietmerk Caesarstone) gecombineerd met de keukennoviteiten van Keller voor het komende seizoen.

Bijkeukenprogramma en nieuw assortiment glaskasten

Keller presenteert vier verrassende keukenontwerpen, met daarin de nieuwe kleuren, modellen én het nieuwe glaskastenprogramma. Met keuze uit helder glas, rookglas en fluted glas zijn deze kasten toe te passen in diverse woonstijlen. Naast de nieuwe keukenontwerpen introduceert Keller een serie kasten en accessoires voor de inrichting van bijkeukens, berg- en wasruimtes.

Noviteiten Jetstone en Caesarstone

Op de keukens van Keller laat Jetstone vier nieuwe materialen van het toonaangevende composietmerk Caesarstone zien. De nadruk ligt daarbij op materialen met een uitgesproken natuurlijke uitstraling, maar ook de nieuwe Pebbles-serie van Caesarstone wordt getoond. Deze serie combineert warme tinten in offwhite, grijs en antraciet met een subtiele structuur, geïnspireerd op rivierstenen.

Ook nieuws op het vlak van keramiek zal niet ontbreken. Op dit moment wordt er bij Jetstone volop getest met een serie in keramiek met een gepolijste (glanzende) oppervlakte, met het doel om die op Gut Böckel voor het eerst te kunnen presenteren.

Locatie en openingstijden

De teams van Jetstone en Keller kijken ernaar uit klanten, samenwerkingspartners en andere geïnteresseerden te verwelkomen op landgoed Gut Böckel, dat deel uitmaakt van de Küchenmeile aan de A30.

Wanneer      :    17-22 september 2021

                        09.00 – 18.00u

Waar           :    Landgoed Gut Böckel, Haferhaus

                        Rilkestraße 1, 32289 Rödinghausen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.