Platform over design en techniek in de keukenbranche
Keller Keukens gezamenlijk met Jetstone op Küchenmeile

Keller Keukens gezamenlijk met Jetstone op Küchenmeile

Bezoekers vinden er de keukennoviteiten van Keller voor het komende seizoen, in combinatie met de nieuwste trends in werkbladen van Jetstone (in samenwerking met composietmerk Caesarstone).

Noviteiten Keller Keukens

Naast vier nieuwe keukenontwerpen introduceert Keller het nieuwe Colour Concept, een fraaie en compacte manier om het uitgebreide kleurenprogramma in de dealershowroom te presenteren.

Ook vindt de lancering plaats van de compleet vernieuwde inspiratiebrochure voor 2022 én een nieuwe editie van het Keller kookboek, waarmee naast keukeninspiratie ook kookinspiratie wordt geboden aan de consument.

Keller biedt hiermee een mooie uitbreiding van het reeds uitgebreide pakket promotie- en presentatiematerialen voor dealers.

Noviteiten Jetstone en Caesarstone

Jetstone toonde in 2018 en 2019 al hoe ze het Haferhaus op Gut Böckel kunnen inrichten tot een bijzonder inspirerende ruimte. Dit jaar laat het bedrijf er wederom zien wat de nieuwste trends zijn op het gebied van werkbladen; zowel in materialen als in afwerking.

In de bijzondere werkbladen en fraaie moodboards zal de nadruk liggen op materialen die een uitgesproken natuurlijke uitstraling combineren met praktische eigenschappen. De kleur groen maakt zijn rentree en er zijn twee heuse primeurs van Caesarstone, het composietmerk waarvan Jetstone het dealerschap voor Nederland heeft.

De teams van Keller, Caesarstone en Jetstone kijken ernaar uit klanten, samenwerkingspartners en andere geïnteresseerden te verwelkomen op landgoed Gut Böckel, dat deel uitmaakt van de Küchenmeile aan de A30.

Datum            : 18-24 september 2021 – 9.00 – 18.00u

Locatie           : A30 Küchenmeile, Landgoed Gut Böckel – Haferhaus

Adres             : Rilkestraße 18, D-32289 Rödinghausen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.