Platform over design en techniek in de keukenbranche
Keller presenteert noviteiten voor 2022 op de Küchenmeile

Keller presenteert noviteiten voor 2022 op de Küchenmeile

Dit jaar presenteerden Jetstone en Keller Keukens zich gezamenlijk op de Küchenmeile. De noviteiten op keukengebied waren te zien in vier nieuwe keukenontwerpen – in de vier Keller woonstijlen – waarin de keukenmeubelen van Keller gecombineerd werden met de noviteiten in composiet van Caesarstone.

Modern

In de moderne keuken zijn zwart en wit Fenix® gecombineerd tot een strak keukenontwerp, wat warmte krijgt door de styling in de Japandi-woontrend. Fenix® wordt toegevoegd aan het assortiment van Keller. Daarnaast waren in deze opstelling zowel de eerder dit jaar geïntroduceerde corpuskleuren grafiet en mist te zien, evenals de nieuwe romphoogte 845 die in greeploos, met greep en met Tip-on beschikbaar is!

Klassiek

De klassieke keuken valt op door de ‘zwevende’ onderkasten. De omlijsting van het kookgedeelte is uitgevoerd in het nieuwe fineermodel Watford in brons walnoot. De bovenkasten zijn uitgevoerd in de trendkleur olijfgroen in matlak.

Landelijk

In de landelijke keuken is het model Bronx toegepast in de nieuwe kleur linnen. Dit model uit de trendcollectie past binnen de natuurlijke materialen-woontrend. Op de fronten en korven is een nieuwe serie grepen toegepast die in twee verschillende breedtes leverbaar wordt.

Industriëel

Het stoere aspect van de industriële keuken wordt versterkt door het Bolton front in de nieuwe kleur RVS, met een uitstraling van geborsteld staal. In deze keuken zijn ook de eerder dit jaar geïntroduceerde nieuwe Merivolade en -korf te zien.

*Alle noviteiten van Keller zullen in de loop van kwartaal 1 van 2022 leverbaar zijn.

Naast vier nieuwe keukenontwerpen introduceerde Keller het nieuwe Colour Concept, een fraaie en compacte manier om het uitgebreide kleurenprogramma in de dealershowroom te presenteren.

Ook vond de lancering plaats van de compleet vernieuwde inspiratiebrochure voor 2022 én een nieuwe editie van het Keller kookboek, waarmee naast keukeninspiratie ook kookinspiratie wordt geboden aan de consument. Keller biedt hiermee een mooie uitbreiding van het reeds uitgebreide pakket promotie- en presentatiematerialen voor dealers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.