Platform over design en techniek in de keukenbranche
Kemie innoveert opnieuw

Kemie innoveert opnieuw

Tijdens de MOW/Küchenmeile 2023, introduceert Kemie nieuwe kleuren in het Nude-thema en het nieuwe materiaal CRS12 Neos, waarvan de volledige platen in de Gallery te bewonderen zijn.

Met het oog op de nieuwste trends en de wensen van haar klanten heeft Kemie een reeks nieuwe kleuropties ontwikkeld binnen het Nude-thema. Deze kleuren combineren de tijdloze elegantie van natuurlijke tinten met de duurzaam- en veelzijdigheid van composiet en keramiek. Klanten kunnen kiezen uit een brede selectie van subtiele en verfijnde kleuren die passen bij verschillende interieurstijlen.

Deze nieuwe toevoegingen aan het Nude-kleurenpalet bieden klanten nog meer mogelijkheden om hun ruimtes te personaliseren. Kemie introduceert hierbij de volgende nieuwe kleuren:

  • Cosmostone (composiet) – Allure en Impasto: tijdloze en elegante kleuren die warmte en stijl toevoegen aan elke ruimte.
  • Ceramistone (keramiek) – Castoro, Chalk Pale en Travertine Blanque: eigentijdse kleuren met een verfijnde uitstraling, perfect voor moderne interieurs.

Maar dat is niet alles! Kemie gaat verder dan alleen nieuwe kleuren en introduceert CRS12 Neos, een innovatief materiaal dat duurzaamheid en esthetiek combineert. Dit materiaal biedt ongekende mogelijkheden voor creatieve en kleurrijke ontwerpen en is ideaal voor veeleisende toepassingen in de keukenomgeving. De CRS12 Neos varianten Varese, Endine en Ledro hebben gedurfde en expressieve structuren die een statement maken in elke omgeving, welke zelfs verkrijgbaar zijn in bookmatch. Daarnaast zijn de CRS12 Neos kleuren Monate en Braccia nieuw in het assortiment, gekenmerkt door de opvallende kleuren en patronen.

Naast deze spannende kleur- en materiaalinnovaties biedt Kemie een compleet eigen lijn spoelbakken. De Kemie Select Slim serie is verkrijgbaar in RVS, Gun Metal en Gold met een uitzonderlijk smalle flensrand in combinatie met een eigentijdse uitstraling. Daarnaast zal de zwarte Kemie Select Solid spoelbak gepresenteerd worden, een massieve, door-en-door gekleurde bak in een stijlvol ontwerp. De Kemie Select spoelbakken zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, waardoor ze perfect passen in elk werkblad.

Kemie zal zich blijven inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van architecten, ontwerpers en eindgebruikers. Deze nieuwe kleuren, materialen en onze spoelbakken zijn slechts een voorproefje van wat Kemie te bieden heeft. Bezoek onze website www.kemie.nl voor meer informatie en inspiratie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.