Platform over design en techniek in de keukenbranche
Kennismaken met allround software
Een complete keuken ontwerpen met PaletteCAD.

Kennismaken met allround software

Wie op een laagdrempelige manier kennis wil maken met PaletteCAD kan terecht op vakbeurs HoutPro+. De meest gebruikte CAD/CAM combinatie in de interieurbouw is hier te zien op een grote stand. Hier kunnen bezoekers de software proberen en de professionals van het bedrijf bevragen.

PaletteCAD is op HoutPro+ aanwezig omdat de software van het bedrijf werkt met alle machines die hier te zien zijn. Machines die ook in de keukenbouw gebruikt worden. “We gaan samen met eigenlijk alle leveranciers. Dat de koppeling naar machine toe erg goed werkt en de werkvoorbereiding voor de klant vereenvoudigt, is ook de reden dat veel machineleveranciers enthousiast over ons zijn.”

PaletteCAD is ook geschikt voor het ontwerp van vrijevorm bladen en schenkels voor balies.

Allround en ook vrije vormen tekenen

De PaletteCAD software zelf is niet ingrijpend veranderd, maar blijft zich wel ontwikkelen. “Op detailniveau werken we eraan om het programma allround nog verder te verbeteren. Ik denk dat gebruiksgemak heel belangrijk blijft, hierin onderscheiden wij ons. Ons programma is heel goed aan te leren, ook zonder ervaring met computers en tekenen. Daarnaast is het niet alleen een kastenprogramma, maar heel breed georiënteerd. Je kunt er complete keukens en interieurinrichtingen productie-klaar mee ontwerpen. Dit is voor keukens ook erg belangrijk, zelfs wanneer keukenbouwers met leveranciers werken. Het is een misvatting dat je in ons systeem niet gemakkelijk vrijevorm bladen en schenkels voor balies uit kunt tekenen, dat kan dus zeker wél. We zijn dan ook een hele goede match met maatwerk keukenbouwers. Moet de keuken achteraf aangepast worden, dan is dit snel gebeurd. De keukenapparatuur en spoelbakken die in onze catalogus staan, bieden extra gemak.”

Keukenontwerp van Erika Morren.

Service en maatwerk

Daarnaast denkt PaletteCAD mee met de gebruikers en levert maatwerk. “We kijken per klant waar hij behoefte aan heeft, zowel met betrekking tot de bibliotheek en machine aansturing als training. Elke klant werkt anders en bij onze klanten is iedere situatie ook anders. Een gereedschap kan zich bijvoorbeeld anders gedragen bij andere plaat -materialen, -bewerkingen of -doeleinden, hier stellen wij onze CAM-koppeling op in.” Ondertussen blijft Palette­CAD groeien. “De afgelopen twee weken hebben we weer extra mensen aangenomen. Eerst staken we onze energie uitsluitend in goede service. Dit hoofddoel blijft, maar de nieuwe personeelsleden zijn verkopers, zodat we iedereen die geïnteresseerd is nu ook beter kunnen opvolgen. Hier zijn we heel blij mee.” 

Wie interesse heeft in PaletteCAD en de beursactie van het bedrijf, is van harte uitgenodigd om langs te komen in ‘s-Hertogenbosch. “We hebben dit keer ook een balie, waar mensen wat kunnen komen drinken. We vinden het erg gezellig als klanten even blijven hangen voor een drankje en om met ons te kletsen. Ook de VR-showroom zal er weer staan, zodat bezoekers live kunnen ervaren hoe de VR-bril werkt. Keukenbouwers die niet naar deze beurs gaan, informeren wij natuurlijk ook graag persoonlijk over de mogelijkheden van onze software.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.