Platform over design en techniek in de keukenbranche
KeukenCoach opent nieuwe winkel aan de Meubelboulevard Ekkersrijt in Son en Breugel

KeukenCoach opent nieuwe winkel aan de Meubelboulevard Ekkersrijt in Son en Breugel

Keukenspectrum Groep breidt verder uit met nieuwe winkel in Eindhoven

Vandaag opende Keukenspectrum Groep, in het bijzijn van wethouder Jan Boersma, in Son en Breugel haar vierde KeukenCoach vestiging.

Ralph van den Langenberg is franchisenemer van de winkel aan de Meubelboulevard Ekkersrijt in Son en Breugel. Zijn team wordt versterkt door Hans Klemkerk en Martijn Heesakkers. Zij voorzien iedere klant van een advies op maat. De experts van KeukenCoach begeleiden hun klanten door het hele proces, van idee tot oplevering. Ze zijn flexibel, integer en geworteld in de lokaliteit. Het pand aan de Meubelboulevard is volledig in de stijl van het unieke KeukenCoach concept. Een ruime opstelling met een beneden- en bovenverdieping vol keukeninspiratie. Vanaf vandaag is iedereen van harte welkom om de winkel te bezoeken.

Roel Oostra, medeoprichter van Keukenspectrum Groep: “In de opbouw van het merk KeukenCoach kiezen we bewust voor mooie locaties rondom grote steden om het merk body en bekendheid te geven. Vandaar dat gekozen is voor Ekkersrijt nabij Eindhoven. Hierna groeien we fijnmaziger verder met ondernemers geworteld in de lokaliteit.”

Eindhoven is de vierde winkel van KeukenCoach. Dit relatief nieuwe concept opende eerder vestigingen in Amsterdam (2020), Amersfoort (franchise, 2020) en Rotterdam (2021). Mustapha Sarti is franchisenemer in Amersfoort. Hij opent dit voorjaar zijn tweede winkel in Utrecht (nieuwbouw Kanaleneiland).

Mustapha Sarti: “Als franchisenemer van KeukenCoach ben je direct betrokken bij de ontwikkeling van het concept en draagt jouw invloed bij aan het succes.”

Keukenspectrum Groep: 20 jaar ondernemerschap

De broers Jaap en Roel Oostra begonnen 20 jaar geleden Keukenspectrum Groep. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes. Inmiddels exploiteert Keukenspectrum Groep meer dan 30 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach.

Roel Oostra licht toe: “KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Hier gaat het kopen van een keuken net even anders. In onze service gaan we een stap verder dan anderen. We stoppen pas als je helemaal tevreden bent en gidsen jou vanaf ontwerp tot oplevering naar jouw droomkeuken. We gaan áltijd voor het beste resultaat.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.