Platform over design en techniek in de keukenbranche
“Kleine kindjes worden groot”
Een goede verlichting bepaalt de sfeer in de keuken.

“Kleine kindjes worden groot”

Design verlichting tilt keukenontwerp naar een hoger niveau

Drie jaar. Een kind van die leeftijd is volop in ontwikkeling. Lopen, spelen, roepen, zingen, dansen, elke dag een nieuwe ervaring. Drie jaar is ook de leeftijd van het premium keukenmerk i-luminate. En in diezelfde drie jaar heeft de fabrikant zich ook volop ontwikkeld en reuzenstappen gezet.

Mijlpalen worden steevast gevierd. In het (jonge) leven van een kind maar ook in dat van een premium keukenmerk. “Ouders omringen hun kind met de beste zorgen, net zoals wij dat doen met ons product”, klinkt het bij i-luminate. “En net als alle jonge ouders hebben wij ook enkele waarden en principes die we hoog in het vaandel dragen. De hoogste kwaliteit van materialen combineren we steevast met een uitzonderlijk design. We zetten nieuwe standaarden om aan de allerhoogste eisen te voldoen.”

De vitrinekast vormt samen met alles wat er in staat één grote eyecatcher.

Verlichting aan de basis

De keuken is zo veel meer dan enkel maar die ruimte waar we de maaltijden bereiden. Het is een pronkstuk geworden, de plek in een huis waar we het meest van al vertoeven en die dus het meest polyvalent moet zijn. “Daarom zetten we zo zwaar in op het gebruik van de beste materialen én daarom zien we de verlichting in de keuken als ultiem paradepaardje”, benadrukt de fabrikant. “Verlichting ligt aan de basis van onze ontwikkeling en is daarom ook opgenomen in onze merknaam. Verlichting bepaalt de sfeer in de eigen leefwereld die de keuken ondertussen is geworden. Ons gepatenteerd greeplijstprofiel, gemaakt van geborsteld messing of zwart geanodiseerd aluminium, bevat een geïntegreerd verlichtingsprofiel dat een adembenemend en sfeervolle verlichting brengt. Het is ook dimbaar zodat die sfeer die je op dat ogenblik wenst, meteen kan worden gecreëerd.
Deze sfeervolle verlichting is horizontaal voor onderkasten en verticaal voor staande
kasten inzetbaar.”

Het greeplijstprofiel met geïntegreerd verlichtingsprofiel, de basis van een i-luminate keuken.

Elegante showcases

Een tweede pijler die i-luminate hoog in het vaandel draagt, is het brengen van uitzonderlijk design. Dat zijn geen loze woorden. “We verzamelden in de slechts drie jaar dat we bestaan toch al een mooi aantal design awards”, klinkt het trots bij i-luminate. “Internationale juryleden uit verschillende sectoren onderstrepen zo ons pad.” En dat het keukenmerk niet op zijn (design)lauweren rust, bewijzen ze met de glazen vitrinekasten die vorig jaar tijdens de Küchenmeile werden gepresenteerd. “De keuken en de woonkamer versmelten tot één geheel”, weet i-luminate. “Daarom ontwerpen we ook meubelstukken die zowel in een keuken als in een leefruimte tot hun recht komen. Deze exclusieve vitrinekasten zijn ongetwijfeld een hoogtepunt in elk interieurontwerp. Ze lijken wel te zweven. Bovendien is het ontwerp dusdanig ingenieus dat de scharnieren letterlijk verdwijnen. Dit geeft de al speciale vitrinekasten nog een extra dimensie van elegantie.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.