Platform over design en techniek in de keukenbranche
Koelspecialisttoont vakmanschap
De Liebherr-boot meerde op meerdere plaatsen aan en werd overal goed bezocht.

Koelspecialisttoont vakmanschap

Bootshow een groot succes

Huisshow, Roadshow of Bootshow. Welke naam de evenementen van Liebherr ook krijgen, ze worden altijd goed bezocht. Dat was dit jaar niet anders tijdens de Bootshow. En deze bezoekers werden niet teleurgesteld. De koelspecialist toonde wederom haar ware kracht.

Wie na de georganiseerde rondleidingen even de tijd nam om zich heen te kijken, zal waarschijnlijk tot hetzelfde oordeel zijn gekomen. De sfeer was gemoedelijk, gezellig en er werd veelvuldig hard gelachen. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat deze sfeer ontstaat bij een dealershow, maar Liebherr toonde aan dat zij het familiegevoel ook over kon brengen aan de bezoekers. Keukenbouw Magazine bezocht de editie in de haven van Huizen. In totaal stopte de boot op negen verschillende plekken in Nederland. Naast Huizen mochten Rotterdam, Heusden, Roermond, Groningen, Lemmer, Zaandam, Deventer en Nijmegen de boot van de Duitse koel- en vriesspecialist ontvangen. Naast Nederland legde de boot ook in verschillende Belgische steden aan.

De ingang van de showroom

Duurzaamheid op zijn best

Op het gebied van duurzaamheid zitten gebruikers goed bij Liebherr. Niet alleen is de specialist uniek met de onlangs gelanceerde BluRox-technologie, maar klanten vinden het ook fijn dat Liebherr acht jaar volledige fabrieksgarantie biedt op al haar huishoudelijke producten, mits de consument zich binnen zes maanden registreert. 

Liebherr is de afgelopen jaren ijzersterk in haar marketingtermen. Dit jaar zorgde de uitspraak ‘Dit jaar hebben we een nieuw dieptepunt bereikt.’ voor aandacht. Hiermee refereert Liebherr uiteraard aan het lage energie­verbruik van haar producten. De tijd van een vriezer met energielabel A én een koel-vriescombi die zelfs zuiniger is dan energielabel A, is immers al aangebroken bij Liebherr. 

Er werden veel modellen getoond, zowel vrijstaand als inbouw.

Extra toepassingen en 75 cm brede koel-vriescombinaties

In 2024 zien we veel vernieuwde toepassingen beschikbaar komen, zoals het interieur van inbouwmodellen in BlackSteel en 5 ultrastille inbouwmodellen met 27-29 dB(A). Dat is oprecht stil te noemen. Verder zien we vanaf dit jaar dat alle Prime en Peak-modellen standaard over de SmartDeviceBox beschikken. Alle inbouwcombinaties van deze series beschikken tevens over VarioTemp. Met VarioTemp kan het vriesdeel naar behoefte op een andere temperatuur (-2 °C en +14 °C) worden ingesteld waardoor het vriesdeel kan worden gebruikt als koel- of keldergedeelte. Bij een groot feest kan het vriesdeel bijvoorbeeld worden gebruikt voor het koelen van snacks of het koelen van dranken.

Alles was, zoals we gewend zijn van Liebherr, tot in de puntjes geregeld.

Een zeer welkome aanvulling op de consumentenwens om meer inhoud, zijn de nieuwe 75 cm brede vrijstaande koel-vriescombi­naties die dankzij InteriorFit naadloos in een nis kunnen worden ingebouwd. Er zijn totaal 8 modellen uit verschillende series leverbaar.

Zuinigste diepvries ter wereld

Even terugkomend op de zuinigste diepvrieskast van de wereld, de FNa 6625. Dankzij EasyOpen is de deur van deze 70 cm brede vriezer moeiteloos achter elkaar te openen en te sluiten. De SpaceBox biedt plaats aan grote verpakkingen en het invriesplateau is perfect voor het invriezen van vruchten en kruiden. Dankzij FrostProtect is deze vrieskast ook geschikt voor plaatsing in een onverwarmde ruimte vanaf -15°C en dat is extra fijn voor gebruikers met een bijkeuken of die de vriezer in een schuur willen plaatsen. Functies als de BottleTimer (beschikbaar na installatie van optionele SmartDeviceBox), waarmee gebruikers een bericht ontvangen als de drankfles is gekoeld, maken de FNa 6625 een unieke diepvrieskast.

Wijnklimaatkasten

Liebherr geloofde als één van de eerste in wijnklimaatkasten. Dit geeft hen een voorsprong op de concurrentie, zeker op het gebied van keuzes en aantallen. Tijdens de bootshow kregen de bezoekers van een sommelier uitleg over het belang van de juiste bewaar- en drinktemperatuur en hoe een verkeerde temperatuur de smaak van de wijn beïnvloedt. Dit zijn fijne toevoegingen tijdens evenementen, omdat het helpt voor het advies naar klanten toe.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.