Platform over design en techniek in de keukenbranche
Koken zonder stress nu ook in Nederland… Eindelijk!
De keuken is één mooi geheel.

Koken zonder stress nu ook in Nederland… Eindelijk!

Hoe leuk is koken? Bij fabrikant V-Zug uit Zwitserland weten ze er alles van. Zelfs de beginnende kok waant zich meteen een pro want het bereiden van smaakvolle maaltijden krijgt iedereen zonder al te veel moeite voor elkaar. Het zijn de geavanceerde technologieën die het gemak leveren. Swiss Made. Nou, dan weet je het wel. De kok heeft controle. En, de maag wordt daarna verwend.

Aan het woord is Don Wijnschenk, Sales Director voor Nederland. “De apparatuur van V-Zug is in Nederland nog niet zo bekend maar daar komt verandering in. In Zwitserland nemen we al jaren een nummer één positie in maar de ambitie om uit te breiden in Europa neemt intussen vorm aan”, zegt hij. “Nu is Nederland aan de beurt. Koken zonder stress wordt bereikbaar voor de hardwerkende Nederlander die zichzelf, zijn huisgenoten én gasten wil blijven verwennen.”

Zwitserse perfectie in de keuken.

Ovens

Laten we het – als voorbeeld – eens hebben over de ovens van V-Zug. De EasyCook bijvoorbeeld. Don: “Daar kiest de gebruiker eenvoudig het programma dat het beste past bij het beoogde gerecht. Er zijn maar liefst meer dan 100 handige vóórinstellingen voor verschillende levensmiddelen. Voor elk gerecht de juiste bereidingswijze. Van aardappelschotel tot tulbandcake, of alles daar tussenin, het is slechts een kwestie van het activeren van EasyCook en het selecteren van de ingrediënten. Programmaduur en temperatuur worden gekozen door één druk op de knop. Niets meer en niets minder.”

Brood bakken heeft een nieuwe dynamiek gekregen.

Driepuntskernthermometer

Don stipt meteen de SlowCooking met een driepuntskernthermometer aan. “Dit is Swissness op z’n finest”, zegt hij lachend. “Niemand hoeft thuis zijn gasten meer in de steek te laten dankzij het geraffineerde SlowCooking programma. ►

We hebben het over de innovatieve kernthermometer van V-Zug die de kerntemperatuur automatisch regelt en ervoor zorgt dat het vlees precies op het gewenste moment klaar is. Pure Swissness betekent dus ook dat gastheerschap naar een hoger niveau wordt getild!”

De driepuntskernthermometer.

Bakken

Don is van enthousiasme bijna niet meer te houden want het ‘ProfiBakken’ mag – wat hem betreft – ook niet onbenoemd blijven. “Of het nu gaat om brood, bladerdeeg of zelfs brioches… iedereen – maar dan ook echt iedereen – krijgt dit voor elkaar. Het programma helpt het deeg rijzen en schept het ideale klimaat om het deeg in een zo kort mogelijke tijd bakklaar te maken. De hete lucht en stoom zorgen ervoor dat het gebak niet uitdroogt en een goudkleurig korstje krijgt.”

“V-Zug gaat per definitie uit van de gebruiker”,  zegt Don. “Je voert basis parameters in en je kunt van start. Natuurlijk is de apparatuur gekoppeld met diverse apps.”

Service en succes

Volgens Don staat V-Zug in Zwitserland bekend om de service. “Als een consument meer dan vier apparaten koopt, dan komt er iemand van V-Zug naar je toe om alles uit te leggen. Maar, we hebben ook een showroom in Amsterdam (V-Zug Studio’s). We zien daar al een toename van het aantal bezoekers. En dát is niet onlogisch: Nederlanders staan er om bekend dat ze altijd open staan voor nieuwe merken. Precies daarom geloof ik in het naderende succes van ons merk in Nederland. Koken zonder stress wordt hier óók de standaard!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.