Platform over design en techniek in de keukenbranche
Kookplaat en Dekton werkblad in één

Kookplaat en Dekton werkblad in één

Cosentino – Gaggenau introduceert de essential induction kookplaat in combinatie met Dekton by Cosentino

Voor een unieke nieuwe ontwikkeling in de keuken hebben Cosentino en Gaggenau de handen in één geslagen. Gaggenau, het luxemerk voor hoogwaardige huishoudelijke apparaten lanceert de Essential Induction, een onzichtbare inductiekookplaat, die naadloos en exclusief te integreren is in Dekton werkbladen. Het is een kookplaat en werkblad in één. Naadloos geïntegreerd in het Dekton werkblad van de keuken vertegenwoordigt het de belichaming van vrijheid, flexibiliteit en geavanceerd design voor culinaire liefhebbers.

Het resultaat is een minimalistisch werkblad dat ongeëvenaard comfort en esthetische aantrekkingskracht biedt, waardoor de kookervaring wordt getransformeerd in een waar architectonisch meesterwerk.

De nieuwe inductiekookplaat is gereduceerd tot de essentie: het LED-lichtpuntje, het Dekton werkblad en de bedieningsknop. De Essential Induction is ontworpen om exclusief te integreren in Dekton werkbladen. Dit ultracompacte, vlek- en krasbestendige materiaal is verkrijgbaar in 60 verschillende afwerkingen en kleuren die passen bij elk keukenontwerp. De bedieningsknoppen zijn gemonteerd aan de voorzijde en ondersteunen gebruikers tijdens het kookproces. De stip op het werkblad, een subtiel lichtpuntje, koppelt op intuïtieve wijze de bedieningsknop aan de kookzone die wordt gebruikt. Het geeft niet alleen aan waar de pannen moeten komen, het waarschuwt de gebruiker ook voor restwarmte en gaat automatisch uit wanneer de kookplaat niet wordt gebruikt. Hierna is het werkblad gewoon te gebruiken zoals ieder ander keukenwerkblad.

Om efficiënt koken te garanderen, heeft Gaggenau verwijderbare, magnetische beschermers ontwikkeld zodat je je bestaande pannen kunt gebruiken. Deze beschermen niet alleen het werkblad, ze verminderen ook het geluid van de pan die over het stenen werkblad beweegt én zorgen voor de geleiding van de inductiemodules, waardoor optimale kookprestaties worden gegarandeerd. Met de verlichte bedieningsknoppen kun je uiterst nauwkeurig, snel en intuïtief schakelen tussen de twaalf vermogensstanden, de warmhoud- en boosterfunctie. De knoppen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal of zwart. Deze ontwikkeling biedt de ultieme vrijheid in keukenplanning, wat een revolutionair concept is voor designers en planners.

Essential Induction is vanaf nu te zien bij Cosentino City in Amsterdam.

Bezoek Cosentino City aan de van Baerlestraat in Amsterdam en ontdek daar de mogelijkheden van Essential Induction.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.