Platform over design en techniek in de keukenbranche
Kranen met kwaliteit
De keukenkraan wordt heel intensief gebruikt.

Kranen met kwaliteit

De keukenkraan is misschien wel het meest gebruikte ‘product’ van allemaal in de keuken. De ideale keukenkraan is dan ook eentje die design en functionaliteit perfect samenbrengt. Omdat smaken nu éénmaal verschillen, biedt Reginox een ruim assortiment kranen aan: “Zo is er altijd een passende kraan bij ons te verkrijgen.”

De keukenkraan wordt intensief gebruikt, van simpelweg een glas water vullen tot het doen van de vaat (voor wie geen vaatwasser heeft).
Reginox zet daarom, als leverancier van keukenkranen, zo in op de functionaliteit van de kraan: “Een voorbeeld hiervan is dat alle kranen in ons assortiment 360 graden te roteren zijn. Daardoor zijn ze zo handig in gebruik. De hendels zijn veelal standaard afgesteld op 0-90 graden. Deze koude-startpositie zorgt voor voldoende werkruimte op het werkblad.”

Waterbesparend

Ook een voorstander van duurzaamheid? Dan ben je bij Reginox aan het juiste adres, geeft de fabrikant aan. “Elke Reginox-kraan heeft immers een waterbesparende functie. Een specifieke stand op de kraan maakt het mogelijk om een standaard waterstroom van 50% te gebruiken. Zeer waardevol natuurlijk want op die manier ligt een vermindering van het waterverbruik met maar liefst 20% of meer in het verschiet.”

Dankzij de lengte van de nylon slangen van de pull-out kranen kan de spoelbak tot in alle hoekjes gereinigd worden.

Allerlei soorten, maten en kleuren

Het cliché zegt dat smaken verschillen en dat elke keuken weer anders is. En dat klopt uiteraard. “Daarom voeren we een heel divers assortiment”, benadrukt Reginox. “Daar horen ook pull-out kranen bij met een uittrekbare uitloop. De slijtvaste nylon slangen hebben, dankzij een minimale lengte van 40 cm, een groot bereik waardoor ook de hoeken van de spoelbak goed schoon te maken zijn. Bediening met de elleboog, vanuit hygiënisch oogpunt een must in de gezondheidszorg, kan ook. En wat dacht je van de kleurstelling van de kraan. Simpelweg alles is mogelijk. Het mooiste resultaat ontstaat wanneer de kraan en de spoelbak met elkaar matchen. Bij Reginox kan je kiezen uit chroom, geborsteld rvs en de kleuren goud, koper, gun metal, zwart en wit.”

Een kleine greep uit het ruime, diverse assortiment keukenkranen van Reginox.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.