Platform over design en techniek in de keukenbranche
Kwartscomposiet steelt de show in de keuken

Kwartscomposiet steelt de show in de keuken

Unistone Bianco Assoluto. De klinkende naam van deze kwartscomposiet past perfect bij zijn Italiaanse finesse. Brachot-Hermant leverde de steen voor het werkblad van deze maatkeuken: een geslaagd huwelijk met de ruime lichtinval en het houten meubilair.

Unistone is een hoogwaardig kwartscomposiet met ruim 90 procent natuurlijke kwarts. Brachot-Hermant produceert het composiet met de meest moderne Breton-machines op de markt. Dat de keuze voor het werkblad in deze keuken op een variant uit de Unistone-lijn viel, is niet toevallig. Het is vlekbestendig, zuurbestendig en krasbestendig. Bovendien is Unistone gecertificeerd antibacterieel en voedselveilig.

Maatwerk met een strik

Dankzij doorgedreven maatwerk is elk onderdeel van deze keuken tot in het kleinste detail afgewerkt, met dank aan interieurbouwer Stijlprojecten. Van de ingewerkte deuren en stopcontacten tot het werkblad en de vloer: de Italiaanse kalksteen Ceppo di Gre in verzoete afwerking. De grijstinten en grove structuur van de kalkvloer matchen probleemloos met het kwartscomposiet.

brachot-hermant_4-kopieren

De bewoners kozen specifiek voor Unistone Bianco Assoluto voor hun keukenblad.

 

“In combinatie met het houten maatwerk en de strakke verlichting vormen al deze elementen een sfeervol, modern geheel”, licht interieurarchitect Pieter Schoolaert toe. Het is een keuken die uitnodigt om te koken, te eten of gewoon bij te praten over het leven van elke dag.

De veelzijdigheid van Unistone

De bewoners kozen specifiek voor Unistone Bianco Assoluto voor hun keukenblad. Dat is een witte variant in effen kleuruitvoering. Als een echte kameleon past de Unistone zich aan aan elk project. Er zijn verschillende kleuren, van wit tot donkere tinten, beschikbaar. Naast effen kleuren zijn er ook geaderde varianten mogelijk. De veinage loopt daarbij doorheen de dikte van de plaat. Weinig concurrenten doen Brachot-Hermant dat na.

Unistone Bianco Assoluto is trouwens ook beschikbaar in jumbo platen van 330 op 165 centimeter. Zo zijn grotere keukentoepassingen mogelijk uit één plaat. Dat voegloos werken is een absolute esthetische troef.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.