Platform over design en techniek in de keukenbranche
Lancering nieuwe collecties én lancering nieuwe webshop: De verleiding staat centraal
Het stalenboek levensgroot aan de wand bij de stand van Holland Laminati op de HoutPro+.

Lancering nieuwe collecties én lancering nieuwe webshop: De verleiding staat centraal

Natuurlijk is Holland Laminati present op de komende HoutPro+. General Manager Jan Lombaerts kijkt uit naar de beurs, die eindelijk – sinds 2017 – weer een keer kan plaatsvinden. “We staan er met een stand van 50m²”, legt Jan uit. “Dat is bewust een niet al te grote ruimte maar we gaan daarentegen meer dan ooit voor het verleiden van de bezoekers om bij ons binnen te stappen. Niet alleen laten we onze nieuwe collecties op een zeer originele wijze zien, maar ook is de HoutPro+ het moment om onze nieuwe webshop te lanceren.”

De verleiding om binnen te stappen op de stand zit ‘m – volgens Jan – in twee belangrijke eyecatchers. 

Nieuwe collecties

“Tijdens de beurs staan onder andere de gloednieuwe INTUS Collectie en de eveneens nieuwe Oakland fineercollectie van zusterbedrijf Placabois centraal. De INTUS Collectie bestaat uit onder andere de Italiaanse merken SM’art, Lombardo en FENIX. Het is een brede collectie en bevat unieke exclusieve en toonaangevende designs, die verkrijgbaar zijn in zowel HPL, verlijmde platen en decorspaanplaten. Jan legt uit dat deze collecties in een prachtige nieuwe Intusbox worden gepresenteerd. 

De nieuwe INTUS Collectie van Holland Laminati wordt in een prachtige nieuwe Intusbox gepresenteerd.

Stalenmap OAKLAND

“Maar ook hebben we een levensgrote stalenmap van OAKLAND klaarstaan op de beurs. Je kunt – als bezoeker – dus als het ware de stalenmap binnenlopen. De panelen hangen op een groot formaat aan de wand. Daardoor kun je van dichtbij – tot in het kleinste detail – de structuren en kleuren goed zien.”

Dat elke bezoeker dan ook met een inlogcode voor de nieuwe webshop de stand verlaat, is vanzelfsprekend. “We hebben in de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze nieuwe portal. We laten op de stand uiteraard zien hoe deze werkt, maar belangrijker is dat de klant zelf meteen eenvoudig van start kan in de nieuwe webshop.”

Jan verwacht veel van de beurs. “Interieurbouwend Nederland kan eindelijk weer samen komen”,  zegt hij. “Ik merk nu al veel positieve spirit. De nieuwsgierigheid is groot: ik verwacht een grote opkomst mede ook omdat de HoutPro+ redelijk centraal gelegen in Nederland wordt georganiseerd. En, laten we niet vergeten dat in de afgelopen vijf jaar de technologische ontwikkelingen niet hebben stilgestaan. Ondanks corona en lockdowns is het tempo hoog gebleven. Bedrijven zijn blijven investeren en dat maakt deze komende HoutPro+ extra interessant: het wordt één groot houtfeest met ontzettend veel noviteiten – zowel bij ons als bij de concurrenten – maar ook met heel veel innovatie. Ik kan niet wachten tot de beurs begint!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.