Platform over design en techniek in de keukenbranche
Let’s get concrete: beton in de keuken

Let’s get concrete: beton in de keuken

Beton in het interieur. Het ruwe materiaal, dat vroeger vooral gebruikt werd in pakhuizen en fabrieken, heeft een industriële uitstraling, het oogt neutraal, robuust en geeft een ruimte een stoer tintje. Pure materialen zijn authentiek en vervelen nooit.

Met de Silestone Urban Crush collectie biedt Cosentino een ideale oplossing om deze betonlook te realiseren voor het werkblad of achterwand in de keuken. Ogenschijnlijk onopvallend, introduceert Urban Crush vier tinten om een ideale industriële achtergrond te creëren, een perfecte en natuurlijke partner voor pure, eclectische ruimtes.

Concrete Pulse 

De grijstint van Silestone Concrete Pulse is perfect voor eclectische interieurs waar het helpt om een levendige show van contrasten te creëren. Deze natuurlijke ruwe grijstint speelt vrolijk met licht en schaduw.

Voor liefhebbers van andere beton tinten bestaat de Silestone Urban Crush collectie nog uit Brass Relish, Cinder Craze en Lime Delight.

Duurzaam

Urban Crush wordt geproduceerd met de HybriQ+®-technologie, wat een duurzamer productieproces inhoudt met 99% hergebruikt water, 100% elektrische energie uit hernieuwbare bronnen en minimaal 20% gerecyclede materialen in de samenstelling.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.