Platform over design en techniek in de keukenbranche
Liebherr-Hausgeräte GmbH neemt Cinem over

Liebherr-Hausgeräte GmbH neemt Cinem over

Op basis van een langdurige, op vertrouwen gebaseerde en succesvolle zakelijke relatie, is Liebherr-Hausgeräte GmbH voornemens om CINEM nv te integreren als afzonderlijke verkoop- en servicebedrijf in België.

De definitieve overname zal naar verwachting in januari 2023 zijn afgerond. Alle medewerkers van CINEM zullen hun werk voortzetten, en de kantoren en de structuur blijven behouden, aangezien Liebherr het succesvolle pad en de prestaties van de twee partners wil voortzetten.

Dit betekent ook dat deze wijziging geen gevolgen zal hebben voor zowel handelspartners als Liebherr-klanten. Ze krijgen dezelfde hoogwaardige ondersteuning als in het verleden.

De overname volgt op een strategische beslissing van Liebherr die tot doel heeft het merk verder te versterken en waardecreatie op de lange termijn veilig te stellen voor alle betrokken partijen op de Belgische markt.

Over Liebherr-Hausgeräte GmbH

Liebherr-Hausgeräte GmbH is een van de elf controlerende divisies van de Liebherr Group. De divisie Apparaten heeft meer dan 6.500 medewerkers in dienst en ontwikkelt en produceert een breed assortiment hoogwaardige koelkasten en diepvriezers voor de huishoudelijke en professionele sector in de hoofdkantoren in Ochsenhausen (Duitsland) en in Lienz (Oostenrijk), Marica (Bulgarije), Kluang ( Maleisië) en Aurangabad (India).

Over de Liebherr-groep

De Liebherr Group is een door een familie gerund technologiebedrijf met een breed en divers productassortiment. Het bedrijf is een van de grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld, maar biedt ook op veel andere gebieden hoogwaardige, gebruikersgerichte producten en diensten aan. Tegenwoordig omvat de bedrijvengroep meer dan 140 bedrijven op alle continenten en heeft het ongeveer 49.000 medewerkers in dienst, en genereerde in 2021 een geconsolideerde totale omzet van meer dan € 11,6 miljard. Sinds de oprichting in 1949 in Kirchdorf an der Iller in Zuid-Duitsland, is het doel van Liebherr geweest om haar klanten voor zich te winnen met geavanceerde oplossingen en bij te dragen aan technologische vooruitgang.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.