Platform over design en techniek in de keukenbranche
Light up your kitchen
De perfecte afstemming van de frontprofielen op de verlichte greeplijsten maken een i-luminate keuken tot een waar plaatje.

Light up your kitchen

De ogen doen oplichten. Dat gebeurt wanneer een nieuw premium keukenmerk aan de wereld wordt getoond. Pal in het midden van de toonzaal van Pronorm zag i-luminate het levenslicht, een nieuw concept dat wordt opgebouwd rond een eigen ontwikkeld verlichtingsconcept.

De Küchenmeile lokt keukenprofessionals vanuit heel Europa naar Löhne (D) en omstreken. Het is daar dat een heel groot deel van de Duitse keukenfabrikanten zich hebben ge­vestigd. Vlotho bevindt zich in dit walhalla en het is daar dat Pronorm met i-luminate uitpakte, een nieuw premium keukenmerk dat opvalt door het uitgekiend en exclusief greeplijst profiel met geïntegreerde verlichting. Een eigen ontwikkeld en ondertussen gepatenteerd concept dat de trend van lifestylekeukens letterlijk in een geheel nieuw licht plaatst. “I-luminate is het resultaat van meer dan een jaar brainstormen en ontwikkelen in zeer beperkte groep”, aldus Theo Schrijnewerkers, salesmanager Nederland. “Net voor het grote publiek kregen wij bij Pronorm de primeur en we stonden met open mond te kijken. Prachtig.”

Verschillende momenten vragen een verschillende lichtsituatie. I-luminate maakt dit mogelijk.

Licht voor elk moment

Schrijnewerkers: “We weten allemaal dat geen enkel moment hetzelfde is. Het bereiden van een maaltijd vereist een andere lichtsituatie dan het verorberen ervan. En wat dan gezegd over het genieten van een goed glas wijn in aangenaam gezelschap? Waar het ene voldoende licht vraagt om goed te zien en goed te focussen op de taak, vraagt de andere een meer romantische setting en een gezelliger licht. I-luminate to the rescue. Kern van het concept is de verlichting die we integreren in de grepen, die bovendien perfect regelbaar is. De juiste sfeer op elk moment. Volledig persoonlijk. Licht beïnvloedt als niets anders het welzijn van de mens en dankzij i-luminate is dat nu bestuurbaar.”

Tot in het kleinste detail

Tijdloos design en een hoge techniciteit gaan hand in hand. “Het zijn de details die een i-luminate keuken tot een fraai gevormde compositie van unieke kleurtinten maken”, merkt Schrijnewerkers op. “Zo zijn er de elementen van mat geborsteld messing die, in combinatie met het sfeervol licht, elke omgeving veranderen. De bescheiden verlichte greeplijsten, zowel horizontaal als verticaal, blijven helder en puristisch. Voeg daarbij de perfecte afstemming van de frontprofielen op deze verlichte greeplijsten en er ontstaat een bijzondere stijl. Een plaatje zeg maar.”

Uitgekiend en exclusief greeplijst profiel met geïntegreerde verlichting.

Dedicated showroom

I-luminate verdient zijn eigen stek. Daar was iedereen bij Pronorm meteen van overtuigd. Een eigen merk, een eigen manier van communiceren en een eigen stek waarin de consument de unieke wereld van de i-luminate keuken kan komen ontdekken. “We noemen het onze i-luminate Galleries”, zegt Schrijnewerkers. “De boodschap naar de consumenten is duidelijk. Laat u inspireren door de harmonieuze composities, de betoverende innovatie van de in greeplijsten geïntegreerde verlichting en laat de volle schoonheid van de keuken én de bijbehorende speciale atmosfeer op u inwerken. Voor geïnteresseerde keukenhandelaars hebben we één boodschap. Neem met ons contact op!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.