Platform over design en techniek in de keukenbranche
Maximaal aanwezig
Mooi, handig, modulair, het YouK reksysteem is bijvoorbeeld ook in de woonkamer inzetbaar.

Maximaal aanwezig

Voor het eerst lag de focus van een beursdeelname meer op de persoonlijke gesprekken en contacten dan op de voorstelling van nieuwigheden. Een royale besprekingsruimte nodigde uit tot een goed gesprek en daar maakten bezoekers gretig gebruik van.

Scheidingswanden tussen de tafels en voldoende desinfectiedispensers verklapten dat er een hoge hygiënestandaard was. Maatregelen die accessoirespecialist Naber met plezier op zich nam om de talrijke bezoekers op de stand te ontvangen. “We zijn zo blij dat we elkaar weer in het echt kunnen spreken”, bevestigt ook David Meynen, verkoopverantwoordelijke voor België.

Gekende oplossingen

Bij de opgestelde producten is er veel aandacht voor gekende dingen zoals de talrijke oplossingen voor afvalverwerking, het Montec Flex Frame om de leidingen in de keukenkast stevig, maar vooral overzichtelijk te monteren en het LUMICA® LIC LED-systeem waarmee individuele verlichtingsconcepten in de keuken -maar ook in de rest van de woning- binnen handbereik liggen. “Het systeem kan zelfs opgenomen worden in een Smart Home-omgeving”, voegt Meynen toe. 

Een overzichtelijk geheel dankzij het stevig verankerde Montec Flex Frame.

Modulair reksysteem

Een mooi plaats op de stand kreeg het YouK reksysteem; combineerbare rekmodules in een rechtlijnig hedendaags design dat zowel in de keuken als elders in de woning mooie en vooral handige resultaten kan opleveren. De modules komen in wandmodellen of staande varianten met optioneel steunvoetjes. De frames worden gemaakt van staal en zijn verkrijgbaar in vijf hoogtes en twee dieptes. “Elke opstelling is anders”, schetst Meynen. “Verandert er iets in de woning, bijvoorbeeld de integratie van een Home Office, dan is het reksysteem snel en eenvoudig aan te passen aan die nieuwe situatie. Ook handig: je neemt de modules zo mee als je gaat verhuizen. In tijden waarin circulariteit aan belang wint, is dat een sterke troef.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.