Platform over design en techniek in de keukenbranche
Meer dan 80 jaar lichtervaring
LED Glassclip, een kleine lichtbron met grote lichteffecten.

Meer dan 80 jaar lichtervaring

Verlichtingsfabrikant Hera weet dat een goede verlichting cruciaal is om optimale werkomstandigheden te creëren. Het familiebedrijf, vandaag met de derde generatie aan het hoofd, koos er bewust voor zich te specialiseren in verlichting voor de (keuken-)meubelindustrie, voor winkels en voor hotels en de gastronomie. De fabrikant merkt de laatste jaren dat klanten meer en meer individualiteit vragen en verwachten. “Zeker in de keukensector is dat zo”, voegt Michael Hoekstra van Hera toe. “We kunnen producten uit ons standaardassortiment meteen uit voorraad leveren. Anderzijds ontwikkelden we onze online configurator waarin klanten zelf hun individuele toestellen of producten met specifieke eisen kunnen samenstellen. Vast staat dat al onze verlichtingsoplossingen topprestaties leveren zonder zelf veel plaats in te nemen.”

De onderkastverlichting LED ModuLite F is er nu ook in de trendkleuren wit en zwart.

Eenvoudig product, groot effect

Perfecte lichtcondities zijn overal in de woning cruciaal, dus ook in de keuken. “Daarom bieden wij een heel uitgebreid gamma verlichtingssystemen van hoge kwaliteit”, benadrukt Hoekstra. “Deze zijn inzetbaar in de keuken, de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer. Onze LED Glass Clip ontwikkelden we dan weer specifiek voor gebruik in vitrines en winkels, al zijn toepassingen thuis ook mogelijk uiteraard. De naam verklapt het eigenlijk al. De nieuwe LED Glass Clip is heel makkelijk te bevestigen aan alle in de handel verkrijgbare glazen planken van 6 tot 8 mm dikte. Ook achteraf inbouwen in bestaande installaties is een makkie. Uiteraard past de LED Glass Clip in het Hera 24V Plug & Play-systeem en is het compatibele met alle 24V transformatoren en dimcontrollers.”

verlauf

Trendkleuren

Een armatuur dat onder de keukenkast wordt gemonteerd en het werkblad verlicht en bovendien verkrijgbaar is in de trendkleuren wit en zwart? Dat is de LED ModuLite F ‘Black & White edition’. “Een transformator is niet nodig, de armatuur kan rechtstreeks worden aangesloten op 230V”, aldus Hoekstra. “De LED ModuLite F is flexibel inzetbaar in verschillende toepassingen, dit dankzij de verschillende lengtes die beschikbaar zijn. Bovendien is er de Dynamic-versie waarmee het kleurbeeld heel comfortabel en traploos ingesteld kan worden tussen ongeveer 2700K en 5000K. Naast de kleurweergave is ook de helderheid traploos instelbaar middels één van de beschikbaar afstandsbedieningen of zelfs door een ingebouwde draadloze touchmodule.” Enkele weetjes: de gebruikte led-lichtbron is een 122 mW LED met een goede kleurweergave van CRI>85 en een lichtopbrengst van meer dan 1400 lumen per meter. De geïntegreerde HVLCS-stekkerverbinding zorgt voor een ononderbroken stripverlichting. Ook hoekmontage is mogelijk. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.