Platform over design en techniek in de keukenbranche
Meer dan tachtig jaar ervaring met licht

Meer dan tachtig jaar ervaring met licht

Dat de keuken het centrum van een woning wordt, daar is iedereen het over eens. Net als over het belang van een goede verlichting in eender welke ruimte van een huis. Voeg deze twee samen en we komen bij de specialisatie van Hera.

Keukens mogen nog zo mooi en functioneel zijn, zonder het juiste licht zie je er niets van. En, misschien nog belangrijker, zie je niet of niet voldoende om de dagelijkse keukenhandelingen uit te voeren. Het Duitse Hera maakt van de verlichting in de keuken haar specialisatie. Het aanbod gaat van innovatieve ledverlichting over sturingssystemen tot een breed scala aan accessoires.

Standaardgamma én maatwerk

Hera beschikt, net zoals alle fabrikanten, over een standaardgamma aan producten. “Deze worden steeds aangepast aan de behoeften en ontwerpvereisten van onze klanten”, klinkt het bij de fabrikant. “Ook de technologie volgen we op de voet. Zo stapten we ruim vijftien jaar geleden volop mee in het verhaal van ledverlichting. Zo is de Black Line er gekomen toen we merkten dat zwart een trendkleur werd. Verschillende onderbouw- en inbouwarmaturen met hun bijhorende accessoires zijn vandaag beschikbaar in het zwart. Denk bijvoorbeeld maar aan onze gekende LED ModuLite F inbouwarmatuur en de onderbouwarmaturen LED Sky en Slim-Pad F. Daarnaast brengen we de profielen van onze lichtlijnen, bijvoorbeeld het asymmetrisch gefreesde profiel I24, ook in het zwart.”

Naast de uitbouw van een up-to-date standaardgamma werkt Hera volop aan de uitbouw van haar maatwerkafdeling. “We zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn”, klinkt het bij Hera. “En soms zijn de vereisten van een bepaalde klant dusdanig dat we niet over een standaardproduct beschikken om die vragen te beantwoorden. Dan gaan we aan de slag om maatwerk te creëren om toch aan die vraag te voldoen. Heeft een klant maar eentje nodig van dat maatwerkproduct, dan maken we slechts eentje.”

Inbouwarmatuur LED ModuLite F en onderbouwarmatuur LED Slim-Pad F, voortaan ook verkrijgbaar in een trendy zwarte uitvoering.

Ook trendy profielen

Een innovatieve uitbreiding in het al bestaande assortiment profielen en accessoires voor lineaire armaturen betreft het freesprofiel I24 millimeter voor ledstrips. Het meest opvallende kenmerk: de minimale installatiehoogte van 0,6 millimeter waardoor geen werk meer nodig is om bijvoorbeeld de legplanken in een kastje in te korten. 

Het vlakke asymmetrische profiel zorgt voor een gerichte en gelijkmatige verlichting zonder dat reflectie optreedt. Het profiel is beschikbaar in geanodiseerd aluminium of in het zwart, al dan niet met een (mat) frontdeksel. “De toon-op-toon kleurencombinatie, het zwarte van het profiel met een matzwarte bekleding, past perfect bij de huidige trend”, benadrukt Hera.

Snel leveren

Hera investeerde enkele jaren terug fors in de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn van ongeveer 25.000 vierkante meter. “Snelle leveringstijden zijn vandaag uitermate belangrijk, een tendens waar we ons volledig in kunnen vinden”, benadrukt de fabrikant. “Vandaar de investering in het magazijn. Zo hebben we steeds een grote voorraad van onze standaardproducten en kunnen we deze vlot leveren, zowel in binnen- als buitenland. Ook bij onze maatwerkoplossingen streven we naar een korte leveringstermijn.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.