Platform over design en techniek in de keukenbranche
Mooi! Een geavanceerde kokendwaterkraan met gunmetal of rosé koper finish
Rosé koper.

Mooi! Een geavanceerde kokendwaterkraan met gunmetal of rosé koper finish

Fabrikant zit altijd bovenop de trends

We zien ze steeds vaker opduiken in de moderne keuken: de materialen gunmetal en rosé koper. Door deze twee tinten te introduceren als finishes voor hun kokendwaterkranen, zit Quooker dan ook bovenop de trends. Beide finishes zijn beschikbaar voor zowel de Quooker Fusion als de Quooker Flex, met buigzame uittrekslang.

Gunmetal.

Industriële touch

Gunmetal is een soort brons, dat ooit gebruikt werd voor munitie. Het combineert diep donkergrijs met blauwe ondertonen. De intrigerende, mysterieuze uitstraling van het materiaal is sterk in opkomst in het interieur, en vooral in de keuken. Dat zal alles met zijn veelzijdigheid te maken hebben: gunmetal is zowel in een donkere als in een lichte ruimte thuis. Een Quookerkraan met gunmetal finish geeft de keuken een gestroomlijnde, industriële touch en zorgt voor power en diepte.

Vintage uitstraling

Rosé koper is al even veelzijdig. Deze elegante finish doet denken aan koper, maar neigt ook naar roze, en laat zich met tal van materialen en kleuren combineren. Een Quookerkraan met rosé koper finish gaat mooi op in een licht, Scandinavisch kleurenpalet. Het zorgt voor een eigentijds accent bij marmer en natuursteen. Maar kan, in andere settings, juist een vintage uitstraling geven. Het spannendst is de kraan in een donkere keuken, waar de rosé koperen kraan zich een echte eyecatcher toont en een warme, tijdloze schittering brengt. 

Een kraan die alles kan      

Quooker is de kraan die alles kan: koud, warm, kokend en (optioneel) gekoeld en bruisend water geven. Een pot thee zetten, pasta koken of groenten blancheren gaat met een Quooker razendsnel. Maar een Quooker brengt méér dan alleen dagelijks gemak. Het is ook een zeer veilige en bovendien energie- en waterbesparende keuze voor de keuken. Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker beduidend minder energie dan met een waterkoker. 

Verkrijgbaarheid

De nieuwe finishes zijn sinds september 2023 beschikbaar voor de Quooker Fusion en de Quooker Flex. Zowel de Fusion als de Flex geven direct koud, warm en 100°C kokend water en besparen veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Daarnaast is de Flex uitgerust met een flexibele uittrekslang, om met de koude of warme waterstraal overal bij te kunnen. Wie ook gekoeld en bruisend water uit zijn Quooker wil halen, combineert hem met de CUBE. Deze voorziet in gekoeld en bruisend water en maakt het gebruik van plastic waterflessen overbodig. 

Ook de bijpassende zeeppompen en rozetten zijn in gunmetal en rosé koper verkrijgbaar. Naar verwachting zal in 2024 ook de Quooker Front in de nieuwe finishes geïntroduceerd worden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.