Platform over design en techniek in de keukenbranche
Naber onderscheiden als Duits merkicoon

Naber onderscheiden als Duits merkicoon

De onderscheiding die Naber bij de innovatieprijs Plus X Award 2024 te beurt viel, zet een bedrijfsonderdeel in de schijnwerpers dat ondernemingen sinds geruime tijd op groeikoers houdt: Onderzoek en Ontwikkeling. Op grond van haar onuitputtelijke zin voor innovatie en door het continu streven naar topprestaties – aldus de beargumentering – krijgt de firma Naber de onderscheiding „Duits merkicoon“.

Door productontwikkelingen op het gebied van de keukenventilatietechniek en de ledverlichting, bij spoelunits, kranen, afvalverzamelaars en het niet te onderschatten montagemateriaal heeft de aanbieder van een compleet assortiment aan keukenaccessoires een hoge merkbekendheid verworven. En dat niet alleen bij de vakhandel die Naber in binnen- en buitenland bevoorraadt, maar meer en meer ook bij consumenten. Hen allemaal stelt de familieonderneming met maatschappelijke zetel in Nordhorn op naber.com en op compair-flow.com heel wat wetenswaardige productinformatie ter beschikking. Want alleen met individueel passende, hoogwaardige accessoires ontstaat de perfecte keuken.

WESCO als tweede sterk merk

Het constante onderhoud van merkwaarden dat de vakjury van de Plus X Award bij het groothandelsbedrijf Naber kon vaststellen, heeft sinds kort ook betrekking op het merk WESCO. Naber verwierf de merkenrechten na het faillissement van de traditierijke onderneming en zet het assortiment verder. Wast beide merken verbindt, zijn bijzondere, aan kwaliteit en design gestelde eisen.

De verwantschap blijkt ook uit de aandacht die beide merken op zichzelf konden vestigen. In het jaar 2022 kreeg WESCO van de Duitse standaarden de onderscheiding „Merk van de eeuw“.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.