Platform over design en techniek in de keukenbranche
NABER TRIO: doordacht tot in het kleinste detail

NABER TRIO: doordacht tot in het kleinste detail

De spoelunit in het actieve centrum van de keuken dient een optisch overtuigend duo met de kraan en een functioneel doordacht trio met kraan en afvalverzamelaars te vormen. Worden de componenten zorgvuldig op elkaar afgestemd, dan hebben het gebruikerscomfort en tijdsbesparing betrekking op de gehele workflow, bestaande uit voorbereiden, spoelen, ordenen, opruimen en afvoeren.

Met inventieve oplossingen zorgt het NABER TRIO voor een kwalitatief uitmuntende uitrusting die het leven van alledag in de keuken vereenvoudigt en de opbergruimte in de onderkast van de spoelunit optimaal organiseert. Fascinerend design op het gebied van inbouw-spoelunits heeft de in keukenaccessoires gespecialiseerde fabrikant in de materiaalklassen “Roestvrij staal”, “Keramiek” en “Composiet” in het assortiment. De kleurstelling kan passend bij de inrichtingsstijl gekozen worden. Terwijl “Composiet” spoelunits ingetogen fluweelachtige kleuren vertonen, zijn dat bij “Keramiek” markant wit, grijs en zwart. Voorbeelden voor een trendy kleurstelling bij roestvrij stalen spoelunits zijn grafiet en koper. De grote verscheidenheid aan kranen in het ARMATE® programma van Naber past zich moeiteloos aan de diversiteit van de kleurvarianten aan.

Optimaal gebruik van ruimte

Schoonheid en karakter van het uit spoelunit en kraan bestaande duo zijn gebaseerd op nog andere designaspecten. Expressieve vormen gaan gepaard met hedendaagse functies die op duurzaamheid inzetten. Zo helpt bijvoorbeeld de Cold-Start technologie bij kranen energie te besparen en het uitgekiende getrapte design zoals bijvoorbeeld bij de keramische serie spoelunits PickUP vermindert het waterverbruik als er slechts weinig afgewassen moet worden. Voor een surplus aan hanteringsvrijheid kunnen plaatsbesparende modellen met enkel bekken van het NABER-CONTURA® programma met doelmatige accessoires tot functionele spoelcentra uitgebreid worden.

De gescheiden afvalverwijdering maakt recycling mogelijk en ontziet natuurlijke hulpbronnen – een ecologisch zowel noodzakelijke als vanzelfsprekende praktijk. Met het NABER TRIO gaat Naber in de richting van een verbeterd gebruik van ruimte. De diversiteit en flexibiliteit van solide afvalverzamelaarsystemen, zoals deze door het groeiende SELECTAkit® programma geboden worden, is nodig om een zo groot mogelijk containervolume voor de afvalscheiding en voor de bewaring van benodigdheden te realiseren. Hoogwaardige uittrektechniek is voor frontuittreksystemen en draaideuren beschikbaar. Aan bestaande uittreksystemen en kozijnen passen de systemen zich zonder enige aarzeling aan. Ook watertanks van kranen zoals de Quooker systemen zijn plaatsbesparend en veilig in het kader van een Cox® systeem onder te brengen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.