Platform over design en techniek in de keukenbranche
Natuursteen is weer helemaal in

Natuursteen is weer helemaal in

Een werkblad neemt in een keuken een unieke positie in. Het is prominent aanwezig en ook de meeste kookhandelingen gebeuren er. Bij de keuze van het werkblad dient dan ook goed te worden nagedacht. Welk materiaal? Welke kleur?

De mogelijkheden zijn immens. Denk maar eens aan de vele fabrikanten die werkbladen aanbieden en welke materialen ze naar voren schuiven. Voeg daarbij de verschillende afwerkingen binnen elke reeks en het wordt voor de eindklant een quasi onmogelijke opdracht om te kiezen. Bij Ligne Pierre, specialist in maatwerk in verschillende materialen, merken ze een beweging naar echte natuursteen en keramiek in een natuursteen afwerking.

Retro

“Klanten kiezen hun werkblad met twee belangrijke punten in het achterhoofd: de uitstraling en het onderhoud”, aldus Carl Serry, zaakvoerder van Ligne Pierre. “We begeleiden onze klanten daar heel secuur in. We denken mee na over de bescherming tegen krassen, schokken en vlekken en de mogelijkheid om eventuele ‘ongelukjes’ weg te werken. Qua afwerkingen zijn er immens veel opties. We zien dat natuursteen en natuursteenimitaties opnieuw aan een opmars bezig zijn. Ook Terrazzo, een eerder retro-afwerking en recent opgenomen in ons gamma, is heel populair.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.