Platform over design en techniek in de keukenbranche
Next Level barbecueën met deze professionele eyecatcher in je tuin 
Bij een goed gesprek in de buitenlucht hoort geweldig eten!

Next Level barbecueën met deze professionele eyecatcher in je tuin 

Laat de zomer maar komen

Hoe til je de buitenkeuken naar een hoger niveau? Hoe kun je voor meerdere mensen tegelijk -tijdens een barbecue- op een kwalitatief zeer hoogwaardige manier de maaltijd bereiden? En, hoe kun je met je barbecue-set indruk maken op je gasten en op jezelf? Het antwoord op al die vragen is eigenlijk niet meer zo heel ingewikkeld. Boretti, fabrikant en leverancier van ‘de Italiaanse Lifestyle in de keuken’ introduceert de Ceramica. Oftewel: barbecue Next Level. Een ware eyecatcher en indrukwekkende parel voor in de tuin.

Een robuust design.

Niet onbelangrijk daarbij: de prachtige barbecueset wordt zeer compleet geleverd. Alles zit er in. Van zowel een roestvrijstalen als een gietijzeren rooster tot aan een gietaluminium topvent die in alle weersomstandigheden bruikbaar is, een heat deflector, een kolenmand met afscheiding en een asvanger. Bovendien zijn alle onderdelen in een zogenoemde ‘halve maan optie’ beschikbaar waardoor tegelijkertijd indirect en direct grillen op één apparaat mogelijk is. Best handig omdat je daardoor een nóg betere gastheer of gastvrouw wordt. Je hoeft immers niemand van je gasten teleur te stellen. Bovendien zijn de Medium en Large-versies van deze Ceramica voorzien van een uniek Boretti X-frame met bergruimte voor de diverse tools. Het gemak dient immers de mens.

De Ceramica Medium & Large versies zijn daarnaast tevens als inbouwmodel (Solo) verkrijgbaar. Ook daarmee wordt de buitenkeuken naar een onbetwistbaar hoger niveau getild. De Compact-versie is vanzelfsprekend klein van formaat, maar toch voldoet deze uitstekend voor een groep van zes personen. Het verrassend ruime kookoppervlak zal niemand tekort doen.

Barbecueën in Nederland wordt naar een hoger niveau gebracht.

Limone

De Ceramica Limone is misschien wel de meest opvallende barbecueset uit dit gamma. Deze wordt ook binnen Boretti gezien als een exclusief pronkstok dat uiteindelijk – niet alleen door de vorm maar juist ook door de verfrissende en opvallende citroengele kleur – het stralende middelpunt van de tuin wordt. Voor de gedurfde en design-forward barbecue liefhebber een ware must!

De Ceramica Limone wordt een opvallende verschijning in de tuin.

Heeft de gebruiker (lees: de liefhebber van eten in de tuin met Italiaanse finesse!) nog behoefte aan meer? Geen probleem. Een breed scala aan accessoires, denk daarbij aan een rotisserie, grillplaat of toolbox, kan altijd nog separaat worden aangeschaft. Boretti meldt dat er een garantie van 10 jaar op het keramiek wordt gegeven.

Over Boretti

Al ruim 25 jaar brengt fabrikant Boretti de heerlijke Italiaanse Lifestyle naar Nederland. Het merk staat synoniem aan hoogwaardige producten, Italiaans design en passie voor het culinaire leven zowel binnen als buiten. 

Van oorsprong startte Boretti met het verkopen van fornuizen. De eerste collectie werd in 1995 geproduceerd en gepresenteerd. Omdat deze introductie eigenlijk meteen een groot succes bleek, kon uitbreiding niet uitblijven: in- en outdoor keukenproducten werden bijna meteen aan het gamma toegevoegd. En, om de (Italiaanse) beleving écht helemaal compleet te maken, werd tevens een breed palet aan accessoires ontwikkeld.

Zo weet Boretti met haar producten elk gerecht, elke espresso of elke aperitivo een Italiaans tintje te geven. Met andere worden: elke gastronomische wens kan worden vervuld. De smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die hoogwaardig kwalitatief Italiaans design wereldwijd speelt, zijn de kernwaarden die het bedrijf uitdraagt in alles wat ze doet en wat goed is terug te zien in het hele productengamma. De Ceramica is daar een uitstekend voorbeeld van.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.