Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuw model inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging
De Downline Infinity beschikt over een bijzonder krachtig, energiezuinig ventilatieconcept dat kookgeurtjes en -dampen betrouwbaar afzuigt. 

Nieuw model inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Creativiteit in de keuken

Het Duitse bedrijf berbel ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 2001 afzuigkappen, kookplaatafzuigingen en kookplaten. In de keukenbranche heeft berbel naam gemaakt met het gepatenteerde berbel principe: de berbel kookafzuigingen gebruiken de centrifugale kracht om vet af te scheiden, zodat er geen vetfilter nodig is. Door gebruik te maken van uitsluitend hoogwaardige materialen voldoen de berbel kookafzuigingen aan de hoogste veiligheidsstandaards voor privékeukens.

Door de unieke afmetingen en de nieuwe, ruime indeling van het oppervlak kunnen alle vier de kookzones gelijktijdig worden gebruikt.

berbel heeft onlangs een nieuw model aan haar Downline-familie toegevoegd; de Downline Infinity. Deze royale inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is met een breedte van 900 mm en een diepte van maar liefst 550 mm ideaal voor kookeilanden. Door de unieke afmetingen en de nieuwe, ruime indeling van het oppervlak kunnen alle vier de kookzones van de inductiekookplaat gelijktijdig worden gebruikt. Zelfs koekenpannen staan elkaar niet in de weg. De linkerkant van de kookplaat heeft twee forse vierkante spoelen met bridge-functie. Aan de rechterzijde bevinden zich twee dubbele ronde spoelen met een bijzondere feature: de intelligente zones. Deze zones herkennen het formaat van het kookgerei en passen zich daarop aan. Dit bespaart energie bij kleine pannen.

Het krachtige design van de Downline Infinity is gecombineerd met perfecte techniek.

Eenvoudige en intuïtieve bediening

Het kookveld van de Downline Infinity nodigt, door het royale formaat, uit tot het verleggen van grenzen tijdens het koken. Alle belangrijke functies zijn direct én intuïtief te bedienen. Technologieliefhebbers kunnen hun hart ophalen en via de submenu‘s van de bediening nog dieper in de materie duiken en individuele instellingen vastleggen. Om er echter voor te zorgen dat het koken overzichtelijk blijft, is op het display alleen te zien, wat er op dat moment gebeurt. Zowel de inductiekookplaat als de afzuigunit worden bediend via een elegant verlicht display met touch-bediening en slide-functie. Het onderliggende systeem en de besturing zijn door ingenieurs en ontwerpers van berbel zelf volledig nieuw ontwikkeld. Speciaal voor designbewuste hobbykoks zijn alle belangrijke basisfuncties van deze kookplaat met geïntegreerde afzuiging optioneel ook te bedienen met vijf knoppen aan de voorzijde van de onderkast.

Krachtvoer voor de keuken

De nieuwe berbel Downline Infinity beschikt over een bijzonder krachtig, energiezuinig ventilatieconcept. Eén enkele, aerodynamische afzuigunit zorgt voor een constante zuigkracht – vanzelfsprekend volgens het revolutionaire berbel principe.  ►

Via het instroomrooster met schuin geplaatste geleiders worden kookgeurtjes en -dampen betrouwbaar naar binnen gezogen. Met de centraal geplaatste Powermover kan het afzuigvermogen aan een specifieke kookkant versterkt worden door de Powermover naar links of rechts te verschuiven. Vanzelfsprekend is de Downline Infinity verkrijgbaar in de varianten luchtafvoer, recirculatie of met onderhoudsvrije permalyt® filter.

Duurzame, geluidsabsorberende oppervlakken

Het kookoppervlak van de Downline Infinity is voorzien van een SCHOTT geluidsabsorberende coating en bedrukking voor kookplaten met CERAN HIGHTRANS® eco. Pannen en koekenpannen kunnen hierdoor gemakkelijker van de ene zone naar de andere worden verplaatst. Hierbij zorgen ze niet alleen voor minder metaalslijtage van de pannen, het geheel is ook aanzienlijk stiller dan bij kookplaten met gangbare decoratieve bedrukking.

Het krachtige design van de Downline Infinity is gecombineerd met perfecte techniek. En dat is niet onopgemerkt gebleven. De Downline Infinity is bekroond met de ICONIC AWARDS 2022: INNOVATIVE INTERIOR best of best. Bovendien is de kookplaatafzuiging ook door de consument uitgeroepen tot Best of the Best in de categorie “grote elektrische apparatuur” en wist de Kitchen Innovation Award 2022 te winnen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.