Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuwe deuren openen
Een lichte aanraking volstaat om de deuren te openen, een duwtje tegen de deur is genoeg om ze weer te sluiten.

Nieuwe deuren openen

Een tweejaarlijkse vakbeurs die door professionals uit de hele wereld wordt bezocht, is het ideale platform om een gloednieuw en innovatief pocketsysteem voor te stellen. Blum exposeerde op Interzum met Revego en opent (letterlijk) nieuwe deuren op het vlak van flexibel ruimtegebruik.

Meubeltoeleveranciers van over de hele wereld én de interieurbranche kwamen weer afgezakt naar Keulen (D) voor Interzum. Bezoekers ontdekten er de laatste trends, ontdekten er innovaties allerhande en bespraken de toekomst met professionals uit de sector. Als één van de toonaangevende fabrikanten van beslag voor keukens en meubels mocht het Oostenrijkse Blum niet als exposant ontbreken. En dus was ook een flinke delegatie van het Belgische Van Hoecke, verdeler van de scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van Blum in de Benelux, van de partij. In de spotlight: Revego, een inschuifdeursysteem met volledig geïntegreerde techniek.

Technisch vernuft meets designmogelijkheden

Het gloednieuwe pocketsysteem Revego is complexer dan dat het er uit ziet. Die perceptie ontstaat dankzij het grote gebruiksgemak. Een lichte aanraking volstaat immers om de innovatieve vouwschuifdeur volledig in de pockets te laten verdwijnen. Een duwtje tegen de deur is genoeg om ze weer uit de pockets tevoorschijn te toveren. Vervolgens schuift de deur terug naar gesloten toestand en wordt het geheel elegant afgesloten. De constructie wordt volledig weggewerkt in de daarvoor voorziene pockets en dat zorgt voor volledige vrijheid op het vlak van design bij de planning.

Een rechtstreekse link vanuit de productconfigurator naar de webshop garandeert juiste levering van de onderdelen.

Extra toegevoegd

Van Hoecke is zoals gezegd al jarenlang verdeler van de producten van Blum in de Benelux. “We staan dan ook te popelen om met Revego aan de slag te gaan”, klinkt het vol overtuiging. “Maar we zouden Van Hoecke niet zijn als we er niet nog wat extra aan toe zouden voegen. Het is sowieso mogelijk om Revego heel precies in te plannen met de Blum Productconfigurator en dat levert dan meteen alle boorbeelden, onderdelenlijsten en dergelijke op. Met Van Hoecke voegen we er een stap aan toe, namelijk dat vanuit de productconfigurator meteen een bestelling naar onze webshop kan worden gestuurd. Meteen een zekerheid dat de juiste onderdelen worden geleverd.”

De constructie-elementen zitten volledig weggewerkt in de daarvoor voorziene pockets.

Drie servicelevels

De rechtstreekse link naar de webshop van Van Hoecke is niet de enige extra toevoeging van de firma uit Sint-Niklaas (B). “We geven de opdrachtgever namelijk de keuze uit drie servicelevels”, legt Van Hoecke uit. “De levering van alle beslagproducten in losse onderdelen is uiteraard een vanzelfsprekendheid. Maar we geven ook de mogelijkheid om de aluminium onderdelen al op de juiste maatvoering te laten inkorten. Of, nog een stapje verder, meteen alles op maat te bestellen. Bij dit laatste servicelevel komen ook de houten onderdelen, denk aan de pockets en eventueel ook de fronten, volledig op maat in de gekozen kleur en plaatmateriaal. Ook alle boringen zijn dan voorzien. Meteen alles bij de hand dus voor een vlotte installatie van het nieuwe Revego-systeem.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.