Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuwe ideeën voor individuele keukens

Nieuwe ideeën voor individuele keukens

Inspiratie heeft frisse ideeën, tips van experts en in turbulente tijden ook een hoge mate aan bestendigheid nodig. Topkwaliteit, excellent design en betrouwbare service vormen de hoekpunten van het groeiende assortiment aan keukenaccessoires van Naber.

De nieuw verschijnende complete catalogus, bestaande uit de ordners 1 BASICS, 2 TECH en 3 INTERIEUR, is van 1 april 2023 tot en met 31 december 2024 geldig. Omdat Naber zich op alle werkterreinen op duurzaamheidsaspecten concentreert, is er sprake van nog een aantal andere wijzigingen tegenover de tot nu bestaande praktijk:

In de gedrukte versie wordt de nieuwe catalogus geleverd met ordners die voor het eerst geen jaartallen vertonen. Bij assortimentsuitbreidingen tijdens de geldigheidsperiode ontvangen gebruikers van de gedrukte catalogi achteraf te voorziene sets die aanvullend geïntegreerd worden.

De beslissing om prijsvermeldingen in de Naber catalogus buiten beschouwing te laten, is eveneens gebaseerd op de redenering, het verbruik van natuurlijke hulpbronnen in het voordeel van een ecologisch georiënteerd economisch handelen te doen afnemen. Al naar behoefte worden de actuele prijslijsten, die bij de nieuwe complete catalogus gevoegd zijn, door nieuwe lijsten vervangen.

Keukenexperts die op het dealerportaal op naber.com geregistreerd zijn, hebben de snelste en eenvoudigste toegang tot de actuele catalogus met keukenaccessoires met inbegrip van alle prijsvermeldingen. In het beschermde domein van de Naber online shop staat de digitale catalogusversie in het PDF-formaat ter beschikking om gedownload te worden. Prospecten en consumenten vinden op naber.com te allen tijde overzichtelijk gestructureerde informatie over al de accessoiresproducten van de Naber assortimenten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.