Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuwe inbouwserie: geen compromissen op het gebied van kwaliteit, esthetiek en duurzaamheid
De nieuwe productseries GR 5500, GR 7700 en GR 9900 combineren een elegant design met consistente, duurzame functies.

Nieuwe inbouwserie: geen compromissen op het gebied van kwaliteit, esthetiek en duurzaamheid

Van de slimme inductiekookplaat tot de energiebesparende vaatwasser, Grundig presenteert een nieuwe inbouwserie die zich richt op consumenten en hun verschillende behoeften. De serie, die dit jaar op de Küchenmeile werd gepresenteerd, overtuigt onder meer door een hoogwaardig design, duurzaamheid én de modernste, hoogwaardige technologieën. 

Duurzaamheid begint in de keuken. Niet alleen met de keuze van het voedsel, maar ook met de technische uitrusting. De nieuwe serie van Grundig biedt geschikte inbouwoplossingen voor diverse doelgroepen die geen compromissen sluiten op het gebied van kwaliteit, esthetiek en duurzaamheid. 

De klant staat centraal

De nieuwe productseries GR 5500, GR 7700 en GR 9900 combineren een elegant design met consistente, duurzame functies. De producten van de GR 5500-serie zijn uitermate gebruiksvriendelijk: eenvoudig te reinigingen en onderhouden en uitgerust met ergonomische, flexibele oplossingen. De GR 7700-apparaten bieden connectiviteit via HomeWhiz, zijn uitgerust met nieuwe sensortechnologieën en hebben een zeer intuïtieve gebruikersinterface. De topsegment GR 9900-serie levert de meest nauwkeurige resultaten. Nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar het moderne, tijdloze design en de bredere displays die een moeiteloze bediening mogelijk maken.

CornerWash: complete reiniging tot in elke hoek van de vaatwasser.

Compromisloos design

Alle nieuwe producten hebben een klassiek ontwerp dat wordt gecombineerd met moderne elementen om tegemoet te komen aan de eisen van een verfijnde smaak. Gemeenschappelijke ontwerp­details zorgen voor een uniforme uitstraling. Geometrische en minimalistische vormen symboliseren de hoge kwaliteit en precisie. Met de duidelijke lijnen en een eenvoudig, integratief design creëert Grundig een hoogwaardige totaalindruk. De hoge standaard komt ook tot uiting in de details zoals de terracotta accenten in de displays. De intuïtieve gebruikersinterface, duidelijk gedefinieerde bedieningselementen en moderne displays met Direct Access maken een soepele bediening door middel van een zachte aanraking mogelijk.  

Duurzaam inbouwapparatuur

Grundig heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De nieuwe inbouwapparaten worden gekenmerkt door een hoge energie- en waterefficiëntie, het gebruik van onderdelen gemaakt van gerecycleerde kunststoffen en grondstofbesparende technologieën. Dit varieert van ovens waarvan onderdelen gemaakt zijn van gerecycleerde visnetten, tot vaatwasseronderdelen gemaakt van gerecycleerde kunststoffen. Of van koelelementen van bioplastic tot de kuip van wasmachines en drogers van gerecycleerde PET-flessen. Zo kan de hele keuken duurzaam worden uitgerust met Grundig apparatuur. De grote keukenapparaten van Grundig staan bekend om de zeer lage geluidsniveaus en de beste energie-efficiëntieklassen. Door de optimalisering van de isolatie, de compressoren en de motoren is Grundig erin geslaagd bijzonder stille vaatwasmachines aan te bieden in geluidsklasse B (42-44 dB). Het geluids­niveau van de meeste koelkasten is ook teruggebracht, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor open keukens. 

SuperDry: gegarandeerd een glanzende en droge vaat uit de vaatwasser.

Innovatieve technologieën als verbindend element

Naast design en duurzaamheid combineren de producten ook innovatieve technologieën die koken en afwassen flexibel en slim maken. Zoals bij de FlexiCook inductiekookplaat: de uitgebreide FlexiCook-zone kan elke uitdaging aan. De individuele zones kunnen worden gecombineerd tot kookzones van verschillende grootte, die zich automatisch aanpassen aan de grootte van de pan. Ook de nieuwe ovens maken gebruik van state-of-the-art technologieën voor nog meer kookplezier. Zo verdeelt de SmartAero Pro-functie de luchtstroom homogeen met behulp van een innovatieve BLDC-motor wat een nog nauwkeurigere temperatuurregeling garandeert. Het resultaat? Sappigere kookresultaten en een snellere en betere kleuring van de gerechten. 

Snel en hygiënisch 

Na het koken en bakken kun je snel en hygiënisch afwassen met onze FastTrack, SuperDry & CornerWash vaatwastechnologieën. Door een combinatie van verwarmingselementen en ventilatordroging zorgt de SuperDry-functie voor snel en vlekkeloos drogen. De FastTrack-functie is bijzonder tijdbesparend: normaal vervuild vaatwerk wordt in slechts 45 minuten afgewassen en gedroogd. De CornerWash-sproeiarm is ontworpen om zelfs de meest afgelegen plekken en hoeken in de kuip te bereiken voor een grondigere reiniging.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.