Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuwe lijn vaatwassers: fluisterstil & Fan-tastisch droog

Nieuwe lijn vaatwassers: fluisterstil & Fan-tastisch droog

De nieuwe lijn vaatwassers van ETNA blinkt uit in gemak, flexibiliteit en prestaties. Alle modellen zijn voorzien van handige functies zoals instelbare automatische deuropening, volledig uitschuifbare onderkorven voor extra gemak tijdens het inladen, in hoogte verstelbare middenkorven (zélfs met belading) én bestekbakjes of lades die je ultieme flexibiliteit geven. De nieuwe lijn bestaat uit zeven inbouwvaatwassers en één vrijstaand model in trendy geborsteld zwart.

Diverse modellen uit de lijn blinken uit op hun eigen manier. De ETNA VW244HN en VW942HN hebben een XL inbouwhoogte, zo kun je met gemak grote borden met een diameter van 34 cm kwijt in de vaatwasser. Vier modellen zijn voorzien van een duurzame inverter motor waardoor de vaatwassers niet alleen minder energie verbruiken, maar ook een stuk stiller zijn. De topmodellen hebben een geluidsniveau van 39 dB, welke met het speciale nachtprogramma zelfs nog 2 dB stiller worden. Daarnaast introduceert ETNA haar eerste modellen (de VW842N en de VW942HN) met luxe sleepdeursysteem.

Uitgelicht: de ETNA VW839N & VW939N

Fluisterstil en Fan-tastisch droog. We hebben het over de prestaties van de topmodellen van deze nieuwe lijn. De modellen hebben energielabel C en zijn met een geluidsniveau van 39 dB de stilste in de markt. De nieuwe FanDry functie zorg dat de vaat perfect droogt. Door een ventilator in de deur is de vaat sneller droog en behaal je perfecte droogresultaten. Deze topprestaties worden vergezeld van andere luxe specificaties en functies die het gebruiksgemak verhogen.

Uitgelicht: de ETNA VWV440ZWA

Dit vrijstaande model valt direct in het oog dankzij de geborsteld zwarte uitvoering. Deze vaatwasser heeft eveneens energielabel C, ruimte voor 14 couverts en is met 40 dB eveneens fluisterstil te noemen. Net zoals bovenstaande topmodellen, beschikt dit model over interieurverlichting, intensieve zones en een koolborstelloze inverter motor. Uniek voor deze ETNA vaatwasser is het Autodose systeem. Je vult de vaatwasser eens per maand met vloeibaar vaatwasmiddel en deze stemt de hoeveelheid automatisch af op het wasprogramma. Zo heb je er minder omkijken naar en gebruik je niet onnodig veel vaatwasmiddel.

Verkoopadviesprijzen ETNA VWV440ZWA: € 1249,- / VW839N: € 1149,-/ VW939N: € 1229,-

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.