Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuwe perspectieven
Of het nu voor de woonkamer, de home office, de badkamer of de keuken is, er kan steeds een YouK-opstelling op maat worden gemaakt.

Nieuwe perspectieven

De woonkamer en de keuken versmelten tot één groot geheel zonder duidelijk afgebakende grenzen. Dat weten we. Deze trend is op het lijf geschreven van het flexibele rekkensysteem YouK van Kesseböhmer. Met zijn industriële look voegt het een functionele topper toe aan werkelijk elke ruimte.

Het hoogtepunt in elke kamer. Het motto dat Kesseböhmer en importeur Van Opstal gebruiken voor het flexibele en modulaire rekkensysteem YouK liegt er niet om. “Het tijdloze design en de strakke vorm maken van YouK het functionele hoogtepunt van elke ruimte”, klinkt het. “Dankzij de industriële look en de openheid is YouK inzetbaar in alle kamers, van badkamer tot woonkamer en van een home office tot uiteraard ook een keuken. Zelfs in een garderobe is YouK een verfrissend hoogtepunt.”

Handig bouwpakket

Drie eenvoudige modules zijn de bouwstenen van elke compositie. Slechts drie verschillende componenten zijn nodig om steeds tot een unieke oplossing te komen. “Combineer naar eigen wens de ladders, planken en functionele elementen”, aldus Sophie Werbrouck van Van Opstal. “Met drie bouwstenen liggen eindeloos veel mogelijkheden in het verschiet. En het is best eenvoudig. De functionele YouK-elementen haken mooi in de ladders. Dat is wat het systeem zo handig maakt én zo eenvoudig om later te transformeren en indien nodig uit te breiden. Aan die flexibiliteit voegt Kesseböhmer nog extra opties toe. Zo kan je kiezen om je YouK aan de muur te hangen, gewoon op de grond te zetten of op optionele pootjes te laten rusten. Bovendien zijn verschillende roosters beschikbaar en ook verschillende planken en plankdiktes.”

AR-tool

Een YouK-systeem samenstellen gebeurt dus eenvoudig, maar hoe weet je zeker of het wel past in je interieur? Kesseböhmer komt nu met de oplossing. “We maken gebruik van de modernste technologie om je een handje te helpen”, legt Werbrouck uit. “Dankzij Augmented Reality is het mogelijk om een zelf ontworpen YouK-systeem in de kamer te zien. Onze AR-tool is eenvoudig in gebruik, je hebt slechts een smartphone nodig die QR-codes scant. Bij elke module van YouK staat immers zo’n QR-code die je naar een pagina leidt met meer informatie en antwoorden op eventuele vragen over YouK en zijn modules. Richt daarna de camera van je smartphone op de keukenmuur waar de YouK-oplossing moet hangen of staan en pas, indien nodig, het formaat en de positie van het rekken­systeem aan. Wie een stijlvolle toevoeging aan de keuken wil die door de open roosters en extra organisatie-elementen in het oog springt én alle praktische voordelen behoudt, is bij YouK aan het juiste adres. En dankzij de AR-tool zie je meteen het resultaat alsof het er al staat.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.