Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuwe showroom bij AEG in Alphen aan den Rijn
Zo wordt het de consument makkelijker gemaakt om deze vorm van koken te adopteren en dús gezonder en vaker plantaardig te gaan eten.

Nieuwe showroom bij AEG in Alphen aan den Rijn

Trots mogen ze daar in Alphen aan den Rijn zeker zijn. De nieuwe showroom van Electrolux, moederbedrijf van de merken AEG en Zanussi, kan met recht worden gezien als een plek waar het begrip ‘beleving’ een nieuwe definitie heeft gekregen. En zo moet het ook zijn: het oog wil ook wat. En daarna het hart.

Aan het woord is René Lensen, Sales Manager KRT bij Electrolux. “Afgelopen zomer was ie dan eindelijk ‘af’, hoewel ik tegelijkertijd zeg dat een showroom feitelijk nooit klaar is. Ontwikkelingen gaan immers altijd door en het is aan ons om continu de nieuwste trends te laten zien. Er is echter wel één belangrijke verandering ten opzichte van hoe onze ‘oude’ showroom was ingericht: in de nieuwe showroom zijn we uitgegaan van keukenopstellingen. Dus niet meer van een stand- of beursachtige opstelling waarbij we alle producten en apparaten staccato naast elkaar zetten. Nú komt onze apparatuur veel beter tot z’n recht. De inspiratie die we willen overbrengen, komt op een hoger niveau. Je ziet – als je in de showroom bent – meteen het bredere plaatje.”

Rene Lensen: ‘We hebben gewoon een goed verhaal te vertellen’

René hoopt ‘de hele markt’ van 10 t/m 19 januari 2022 te kunnen ontvangen tijdens de traditionele dealershow van Electrolux. Het is dé kans voor iedereen om door de showroom te wandelen en de inspiratie letterlijk van de kookplaat af te halen.

“Tegen die tijd zijn we uiteraard wel afhankelijk van de dan geldende coronaregels. Maar, de dagen gaan zéker door”, zegt René. “Aan de andere kant is het ook zo dat iedereen die nu al belangstelling heeft, én niet kan wachten, ook gewoon nu al kan komen. Ons team van professionals is bijna altijd aanwezig om de interieurbouwer, de architect en de experts uit de keukenspeciaalzaken rond te leiden.”

“Want…”, zo vervolgt René. “We hebben een goed verhaal te vertellen. Natuurlijk zijn we onderscheidend door innovatie en het Duitse design. Maar het duurzaamheidsverhaal vind ik ook een bijzondere. De bottomline is dat we consumenten willen helpen gezonder en duurzamer te leven. Met AEG in de keuken lukt dat.”

In de keuken wordt er met je meegedacht. Connect met de wifi en je wordt geholpen bij het bereiden!

“Onze apparatuur is makkelijk in gebruik maar er is ook bijvoorbeeld een koppeling met een app – zoals bij de stoomovens – waarmee gezonde recepten, en de daarbij behorende oven-instellingen, automatisch naar de oven worden gestuurd. Daardoor wordt het de consument makkelijker gemaakt om deze vorm van koken te adopteren en dús gezonder en vaker plantaardig te gaan eten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de inspirerende kookworkshops die wij geven aan consumenten die een AEG SteamPro oven hebben aangeschaft. Mensen hoeven geen ‘Chef de Cuisine’ meer te zijn om goede én gezonde resultaten in de keuken te behalen. De combinatie van onze technologische innovaties met onze al jaren geldende ambitie om écht duurzaam te zijn richting onze planeet, is dan ook een unieke. Wij maken duurzaamheid in de keuken bereikbaar. De keuken anno nu is méér dan een optelsom van wat apparaten. Het is een levensvisie.”

Nu al nieuwsgierig om in Alphen aan den Rijn een kijkje te komen nemen?

Neem meteen contact op met het AEG showroomteam: 0172-468 468 (optie 3) / of via showroom@electrolux.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.