Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nog meer mogelijkheden voor houten lades

Nog meer mogelijkheden voor houten lades

De ontelbare mogelijkheden van de TA’OR BOX konden al menig interieur- en keukenbouwer bekoren. Niet alleen in België, maar in heel Europa. Dat bleek nogmaals op KBB, de grootste vakbeurs voor keuken-, slaapkamer- en badkamermerken in het Verenigd Koninkrijk. Tal van bezoekers waren bijzonder lovend over de laatste innovaties binnen dit gamma houten ladesystemen.

De TA’OR BOX is een uniek systeem voor houten lades dat elegantie met high-end technologie combineert. Baanbrekend op het vlak van design en verwerking creëert deze oplossing volledig nieuwe vormgevingsmogelijkheden voor keuken- en interieurbouwers. Van Hoecke selecteerde, in samenwerking met premium fabrikanten van houtmaterialen, uitvoeringen die op de hedendaagse trends inspelen: echt fineer, de klassiekers in zwart en wit, en houtdecors in verschillende kleuren. Dankzij de speciale zijwandconstructie kan het ladesysteem perfect naar wens worden afgestemd. “De ontelbare mogelijkheden werden onlangs nog verder uitgebreid met de gloednieuwe TA’OR BOX Colour”, vertelt exportmanager Louis De Smet. “Deze wordt met HDF-ladezijkanten vervaardigd en met een lakdraagfolie afgewerkt. Vervolgens kan de keuken- of interieurbouwer de lade in eender welk kleur (laten) lakken. Het nieuwe concept laat dus toe om de binnenkant van meubels even creatief uit te werken als de buitenkant.”

img_4470-kopieren

De nieuwe lakbare TA’OR BOX Colour werd onlangs in primeur op KBB voorgesteld.

 

Succesvolle primeur

Deze nieuwe lakbare lade werd onlangs in primeur op KBB voorgesteld. “Het was geen toeval dat we precies voor deze vakbeurs kozen”, legt Louis De Smet uit. “De Britse markt is wel vaker het laboratorium voor nieuwe ‘finishing touches’. En we moeten zeggen dat we bijzonder blij zijn met de reacties. De bezoekers waren vooral te spreken over het feit dat nu alle kleuren binnen handbereik liggen. Niet onbegrijpelijk, want dit biedt meubel- en keukenbouwers of -ontwerpers de mogelijkheid om houten lades nog meer te personaliseren. Met als resultaat ongekende integratiemogelijkheden in hun meubels en projecten. De TA’OR BOX Colour wordt nu verder afgewerkt op basis van de feedback die we op de beurs kregen en wordt binnenkort officieel gelanceerd.”

img_4398-kopieren

De bezoekers van KBB waren vooral te spreken over het feit dat nu alle kleuren binnen handbereik liggen.

 

De perfecte aanvulling

De lade-indelingen van Orgalux zijn de perfecte aanvulling voor elke TA’OR BOX lade.
“Ze geven de gebruikers een waaier aan mogelijkheden met verschillende functionaliteit en stijlen”, aldus Louis De Smet. “Concreet krijgen al onze voorgemonteerde lades een sticker met een unieke code. Door deze met de Orgalux-app te scannen, zijn onmiddellijk alle details van de lade – zoals kleur of afmeting – gekend. Na enkele korte vragen, weten wij perfect in welke ruimte de lade moet komen en wat erin zal worden opgeborgen. Op die manier kunnen we de klant drie heel specifieke suggesties uit ons gamma van meer dan 9000 oplossingen voorstellen: een snelle en eenvoudige manier waarmee consumenten hun ‘perfect fit’ kunnen vinden. En dat vonden ook de bezoekers van KBB, want deze oplossing kon op bijzonder veel bijval rekenen. De beursdeelname was dus een mooie bekroning van ons werk en een stimulans om te blijven inzetten op innovaties met echte toegevoegde waarde.”

De TA’OR BOX is een uniek boxsysteem voor houten lades dat elegantie met high-end technologie combineert.

 

Wie is Van Hoecke?

Van Hoecke is een familiebedrijf uit Sint-Niklaas dat zich sinds 1967 profileert als een betrouwbare partner van de meubelindustrie. Als exclusieve verdeler van het Oostenrijkse merk Blum neemt de onderneming al jarenlang een leidinggevende positie in de Beneluxmarkt van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen. Daarnaast creëerde het met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR eveneens een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken mikt het familiebedrijf verder dan de grenzen van de Benelux. Intussen verkoopt Van Hoecke deze oplossingen al in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van 280 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.