Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nog nooit was gekoelde wijn zo stijlvol en makkelijk

Nog nooit was gekoelde wijn zo stijlvol en makkelijk

We kennen het allemaal. Wijnkoelen is veelal een gedoe. IJs in een ijsemmer, een koelmanchet om de fles doen of telkens op en neer lopen naar de koelkast. Er is een nieuwe stijlvollere wijze om wijn te koelen met KAELO.

KAELO staat voor een geïntegreerde wijnkoeloplossing. Kaelo maakt gebruik van een gepatenteerd droogkoelsysteem. Zo wordt je fles niet nat en blijft de wijnfles kurkdroog. Naast het koelhouden van een wijnfles is de Kaelo ideaal voor een karaf water, frisdrank of elke andere fles. De Kaelo wijnkoeler is in elk vlak oppervlak in te bouwen. Stijlvol. Hij kan worden ingebouwd in een keukenblad, bar of elke denkbare plek waar je je fles binnen handbereik wenst te hebben. Ook professioneel is Kaelo in te zetten, denk aan een restaurant, bar, vergaderlocatie of ontvangstruimte.

Kaelo staat voor gemak, luxe en gezelligheid. De geïntegreerde wijnkoeler houdt je fles wijn perfect droog, en op de gewenste temperatuur. Een fles frisdrank, water of wijn blijft 2 uur lang op dezelfde temperatuur.

Kaelo is ontworpen om in te bouwen; het enige wat je ziet is de ring aan de bovenkant. Deze zogenoemde ‘crown’ kan worden geleverd in verschillende kleuren.

De ‘Crown’ is de stijlvolle manier om de koeler in- en uit te schakelen, de verlichting van de Kaelo te bedienen en de temperatuur te reguleren. De geïntegreerde ledverlichting van de Kaelo is te veranderen in 27 kleuren. 

Design en wijnfans zijn superenthousiast. In het volgende filmpje zie je even hoe de Kaelo werkt en eruitziet. 

Kaelo is verkrijgbaar bij de luxe keukenspeciaalzaken, interieurdesigners en binnenhuisarchitecten.

Voor meer informatie: Simon Donker van DeNardi.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.