Platform over design en techniek in de keukenbranche
Novy Easy: krachtige kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Novy Easy: krachtige kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Novy Easy is de nieuwste aanwinst binnen het assortiment kookplaten met afzuiging. Zoals de naam doet vermoeden, gaat koken met de Novy Easy heel gemakkelijk. De kookplaat bestaat uit 4 zones die bovendien gekoppeld kunnen worden tot 2 extra grote zones. Maar het gemak zit hem in de volledig geïntegreerde afzuiging die automatisch in werking treedt!

Novy Easy is niet alleen krachtig, ook het design is meer dan goed. In de vlakke kookplaat uit zwart opaak glas valt de afzuiging nauwelijks op. Alleen een elegant metalen rooster is zichtbaar. Novy Easy kan eenvoudig worden geïnstalleerd en brengt met zijn strakke lijnenspel gegarandeerd visuele rust in elke keuken.

Krachtige kookervaring

Novy Easy heeft een groot kookoppervlak dankzij de centrale bediening. De 4  kookzones meten elk 24 x 21 cm en hebben een vermogen van maar liefst 3.000 W. Daarnaast doet de Novy Easy z’n naam alle eer aan met intuïtieve functies zoals automatische panherkenning en een automatische brugfunctie.

Automatische afzuiging

Eén van de grootste troeven is ongetwijfeld de automatische afzuigfunctie. Kookdampen worden snel weggevoerd met het afvoerstysteem naar keuze. Novy Easy is beschikbaar met traditionele afvoer naar buiten, maar ook recirculatie is mogelijk. Bij recirculatie worden de geuren uit de kookdampen opgenomen en de gezuiverde lucht terug de keuken ingeblazen. Bij de Novy Easy gaat het monoblock koolstoffilter wel tot (omdraaien) 450 kookuren mee!

Fijne kookbuddy

Novy Easy zorgt niet alleen voor een aangename kookervaring, ook het onderhoud gebeurt in een mum van tijd. Het frame van het metalen design vetfilter is ook een opvangbakje wanneer iets zou overkoken en in de afzuiging zou lopen. Zowel het vetfilterframe als het zichtbare rooster zijn vaatwasser bestendig. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.