Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuws

Novy wint Henry van de Velde Gold Award

(Olivier Lambert – Marketing Director) – (Carlos Wanzeele – CEO)

8 februari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De Henry van de Velde Awards worden al 26 jaar uitgereikt aan Vlaamse ontwerpers, bedrijven, producten en projecten. Belangrijke criteria zijn de mate van professionaliteit, strategie, duurzaamheid en innovatie. Deze award wordt voorgedragen door de leden van de jury. Voor deze award kan niet ingeschreven worden.

Innovatie & design maken deel uit van het DNA van Novy en dit al sinds 1907. Dat levert Novy dit jaar de Henry van de Velde Gold Award op, in de categorie ‘Company of the year’. Novy werd door de jury gelauwerd voor zijn bijzondere aandacht voor design over de jaren heen.

Citaat uit het juryverslag: “De jury besloot de award toe te kennen aan Novy, omdat dit succesverhaal aan een strategie te danken is, waarin innovatie, kwaliteit en duurzaamheid en design dermate voorop staan, dat een product als de dampkap in dit bedrijf onophoudelijk herdacht wordt en tal van gedaantewisselingen ondergaat.”

Deze awards, een initiatief van Flanders DC (de Vlaamse organisatie voor ondernemen in de creatieve industrie), in samenwerking met de OVAM (Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij), zijn een objectieve erkenning van de Vlaamse designwereld.

Het is niet de eerste keer dat Novy in de prijzen valt. De afgelopen 100 jaar kreeg het bedrijf verschillende internationale design awards zoals Red Dot awards, iF awards & KBB Awards.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht