Platform over design en techniek in de keukenbranche
Ontdek het buitengewone keramiek
De Marble Look collectie bevat keramiek ontworpen om het uiterlijk van Venetiaans terrazzo en marmer na te bootsen.

Ontdek het buitengewone keramiek

DSE Natuursteen uit Leerdam is al meer dan 30 jaar actief op de Nederlandse natuursteenmarkt. Sinds 2020 is DSE Natuursteen exclusief voorraadhoudend importeur van Marazzi The Top voor Nederland. Het Italiaanse Marazzi is de grootste en één van de meest gerenommeerde fabrikanten van hoogwaardig keramiek in de wereld. 

De schoonheid van steen ontdekt u in de Stone Look collectie.

Waarom Marazzi keramiek?

Als grootste producent van keramiek ter wereld biedt Marazzi de meest spraakmakende kleuren keramische platen aan, die zeer eenvoudig te onderhouden zijn. Het materiaal is niet poreus en neemt geen vervuiling op waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Ideaal voor gebruik in een keuken. Het materiaal is ook zeer hittebestendig, het is mogelijk om een hete pan of ovenschaal op een werkblad te zetten. Een blad in satin uitvoering is daarnaast krasvast. Zelfs zo krasvast, dat wij adviseren om een snijplank te gebruiken, want messen zullen snel bot worden bij het snijden op dit keramiek. Marazzi The Top is ook uv-bestendig en probleemloos toe te passen in de buitenlucht. Een buitenkeuken in Marazzi The Top behoort dus zeker ook tot de mogelijkheden.

Voor de duurzame keuken

Keramische platen worden gemaakt met natuurlijke klei en minerale kleuren die worden geperst en gebakken om een hoogwaardig oppervlak te krijgen. Marazzi heeft ertoe bijgedragen dat de productie van keramiek een gesloten productiecyclus is geworden, waardoor het verbruik van natuurlijke hulpbronnen wordt beperkt en de impact op het milieu wordt verminderd. 

Dit lukt dankzij de optimalisatie van het energieverbruik, gecontroleerd afvalbeheer, de recycling van industrieel afvalwater en de sanering van steengroeven in lijn met de strengste milieuvoorschriften.

Ontwerpen voor iedere keuken

De boeiende ontwerpen integreren de Italiaanse stijl in kwaliteit keramiek. De Marble Look collectie bevat keramiek ontworpen om het uiterlijk van Venetiaans terrazzo en marmer na te bootsen. De bladen hebben opvallende ader- en tintvariaties en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder diepgroen en gitzwart met donkerbruine
nerven. Marazzi biedt een groot aantal platen aan in bookmatch uitvoering, waardoor de ontwerpmogelijkheden oneindig zijn.

De charme van zwart en wit in effen kleuren met een buitengewoon solide consistentie vind u in de Solid Color lijn. Terwijl de elegantie van Frans eiken in verbazingwekkend nauwkeurig detail wordt opgeroepen door milieu­vriendelijke platen die extreem veelzijdig zijn en goed presteren, in de Wood Look collectie. De Concrete Look collectie zijn een elegante interpretatie van beton en de Metal Look geeft de metalen uitstraling weer in een keramiek oplossing. De schoonheid van steen kunt u ontdekken in de Stone Look collectie en de Marble Look: de naam zegt het al: deze collectie bevat keramiek ontworpen om het uiterlijk van Venetiaans terazzo en marmer na te bootsen.

Naadloze ontwerpmogelijkheden

DSE Natuursteen heeft Marazzi The Top op voorraad in de formaten 3200x1600x6 mm, 3240x1620x12 mm en 3240x1620x20 mm. De grote platen bieden naadloze ontwerp­mogelijkheden voor bijvoorbeeld tafels, achterwanden, keukenwerkbladen en keuken­kastjes. Er zijn gratis stalen beschikbaar voor presentatiemogelijkheden en DSE Natuursteen heeft verschillende Marazzi The Top presentatiemogelijkheden ter beschikking voor uw showroom. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.