Platform over design en techniek in de keukenbranche
“Onze gekende kwaliteit, ook voor buitenkeukens”
Hettich ontwikkelde een heel assortiment voor outdoor toepassingen. (Beeld: Hettich)

“Onze gekende kwaliteit, ook voor buitenkeukens”

Beslagoplossingen voor outdoor meubels

Outdoor meubels moeten de meest extreme omstandigheden doorstaan én erin blijven functioneren. Elk onderdeel is dus heel belangrijk. “We ontwikkelen daarom weerbestendige oplossingen die ook in de buitenlucht de hoge kwaliteit leveren die iedereen van ons kent”, klinkt het bij Hettich.

Covid heeft ons geleerd dat we ook in onze eigen tuin heel leuke momenten kunnen beleven. De buitenruimte is als het ware een extra ruimte van de woning geworden, compleet met een uitgebreid assortiment meubelen én keukens. Dankzij het speciale beslag van Hettich heeft de liefhebber van de buitenruimte nu alles wat nodig is. Veel bedieningscomfort, royale opbergruimte en verrassende toepassingsmogelijkheden zijn nu ook mogelijk in de tuin, op het (dak)terras of in een patio.

Polyvalentie zorgt voor comfort

Veosys. Noteer alvast de naam van deze extreem robuuste alleskunner. Hettich: “Het roestvrijstalen snelmontagescharnier Veosys is met zijn beproefde corrosiebestendigheid opgewassen tegen alle weersomstandigheden. Maar tegelijkertijd biedt Veosys een ongekend comfort want de geïntegreerde demping Silent System garandeert zeer goede dempingseigenschappen bij lage én hoge buitentemperaturen. En daar blijft het niet bij qua comfort. Dankzij de grote, automatische zelfsluitingshoek van 35° neemt Veosys immers vrijwel geheel alleen de sluiting van meubeldeuren voor zijn rekening.”

“De vrijheid van buiten met het meubelcomfort van binnen.” (Beeld: Hettich)

Opbergruimte is nodig

Een operationele buitenkeuken betekent dat je ook buiten opbergmogelijkheden moet creëren. Hettich heeft daarom een buitenversie van het gekende schuifladesysteem InnoTech Atira ontwikkeld, in de kleuren zilver, wit en antraciet. “Het hoogwaardig design, de comfortabele functies en de talrijke individualiseringsmogelijkheden zijn zo ook buiten verkrijgbaar”, klinkt het bij Hettich. “Met de vele opzetelementen en de OrgaTray bestekinzetten is een uiterst persoonlijke indeling en uitrusting van de schuifladen een fluitje van een cent.” En wie InnoTech Atira zegt, zegt in dezelfde zin ook de veredelde, en dus weerbestendige, ladegeleiders Quadro Compact. Een rustige loop, een goede stabiliteit en een gecontroleerde, zachte sluiting bij max. 40kg belasting. “Speciaal voor outdoor keukentoepassingen is er onze Quadro Compact-variant als gasflessenlade voor bodemmontage”, aldus nog de fabrikant.

De ruime openingshoek biedt plaats aan elke koellade en zorgt er voor dat alles goed bereikbaar is. (Beeld: Sub-Zero)

Frisse drankjes

Wie buiten zit of ligt te genieten, wil niet helemaal naar binnen voor een gekoeld drankje. Speciaal voor de buitenkoelkasten ontwikkelde Hettich corrosiebestendige K-scharnieren die een vaste verbindingen bieden tussen de koelkastdeur en het meubelfront. “Met de scharnieren K99 en K08 met zelfsluitend mechanisme voor vaste-deur-techniek verdwijnen de elektrische apparaten ook buiten achter een front”, legt Hettich uit. “De ruime openingshoek biedt plaats aan elke koellade en garandeert een goede bereikbaarheid. De optionele demping Silent System zorgt voor een zachte sluiting van de deuren.” Ook beschikbaar in het outdoor-productassortiment van Hettich: afvalsystemen, roestvrijstalen grepen, bijpassende roestvrijstalen schroeven voor diverse producten en, uiteraard, het draaiplateau ComfortSpin. De website van ‘Hettich goes Outdoor’ biedt een duidelijk productoverzicht, compleet met online bladercatalogus.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.