Platform over design en techniek in de keukenbranche
Op en top efficiënt in keukenmanagement

Op en top efficiënt in keukenmanagement

Keukenplanners en ook de vakhandel weten het al langer. Wie de ruimte onder het spoelunit efficiënt kan gebruiken met bijvoorbeeld een afvalsorteersysteem heeft duidelijk een streepje voor. Dat klinkt als muziek in de oren van Naber dat met haar Cox® Base, Cox® Clan en Cox® Box flexibele systemen aanbiedt om elke situatie van een gepaste oplossing te voorzien.

Ook Cox Work viel in de prijzen.

Passende oplossing snel gevonden

Keukenmanagement, en met name op het gebied van afval, is belangrijk en individueel, zo merkt Naber op. Iedereen doet het op een andere manier. “Alleen al in onze Cox®-series bieden we 29 verschillende afvalemmers aan, in verschillende groottes, met of zonder afsluitdeksel”, benadrukt de fabrikant van keukenaccessoires. “Het volume van deze emmers reikt van 1,2 tot maximaal 39 liter. Voeg daarbij de mogelijkheid van een voetpedaal en een elektrische uitwerper en het afvalscheidingssysteem is volledig handsfree. Wie liever een vrijstaand afvalsysteem gebruikt, vindt ongetwijfeld een geschikte oplossing in het SELECTAkit®-programma.”

Een lade bovenop het afvalsysteem

Naber gaat verder dan afvalmanagement. Dankzij de Cox Base-Board® schuifladen met volledig uittreksysteem ontstaat een nieuw niveau dat uitgerust kan worden met verschillende bewaardozen. “En ook hier hebben we voor elke speciale of gewone inbouwsituatie een oplossing”, vult Naber aan. “Wie bijvoorbeeld beschikt over een zeer diepe spoelunit en eronder dus weinig ruimte overhoudt, kan kiezen voor een Base-Board met een lagere achterwandhoogte.” Het Cox Base-Board® programma breidt bovendien uit en bevat nu ook een oplossing voor kasten met een 900 millimeter corpusbreedte.

​Cox Base, beschikbaar in lichtgrijs en antraciet.

Internationale erkenning

Dat het design en het gebruiksgemak in de smaak vallen, bewijzen ook de internationale prijzen die Naber in haar prijzenkast heeft staan. Naast het Cox Base-Board® systeem viel ook Cox Work® in de prijzen; containers van 13, 16, 22 of 28 liter die als gereedschapskist of toolbox op kantoor, maar ook in de tuin of zelfs in de kinderkamer inzetbaar zijn. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.