Platform over design en techniek in de keukenbranche
Open Living Spaces – alles loopt in elkaar over

Open Living Spaces – alles loopt in elkaar over

“Niets is zo constant als verandering.” Dit citaat van Heraclitus is vandaag de dag net zo relevant als duizenden jaren geleden. Of we nu houden van verandering of er bang voor zijn, we ontkomen er niet aan. En dan kunnen we haar maar beter omarmen en er iets moois van maken.

Een sterk karakter en design: het minimalistische keukenicoon nx510 met oplossingen voor opbergruimte, die het leven mooier maken.

Ook bij ons vinden er de nodige veranderingen plaats. De manier waarop we onze leefruimte inrichten en gebruiken verandert, net als de manier waarop we leven – en overgangen lopen in elkaar over. De keuken opent zich richting de woonkamer en wordt gebruikt om te koken, eten, werken, wonen, een feestje te vieren, om huiswerk te doen en nog veel meer. We willen deze veranderingen in onze levensbehoeften een stap voor zijn, uitdagingen omzetten in oplossingen en daarbij de menselijke maat nooit uit het oog verliezen. Dat is waar het internationale premiummerk next125 zich hartstochtelijk voor inzet. next125 verbindt ambachtelijk werk, techniek, design en toparchitectuur met moderne industriële productieprocessen.

Het minimalistische keukenicoon nx510 is een kameleon die zich perfect kan aanpassen aan persoonlijke ruimten en wensen. De L-vormige keukenblokken met SensiQlaminaatfronten in schelpenwit softmat past zich karaktervol aan de ruimte aan, zonder deze te domineren. De elegante schoonheid geeft door haar heldere kleurstelling een gevoel van weidsheid en is tegelijkertijd warm en gezellig, sfeervol en verfrissend. Dit keukenconcept maakt niet alleen indruk met zijn heldere, homogene ontwerp. Het heeft ook een innerlijke waarde: verborgen achter de deuren en in laden en korven zit meer dan voldoende, goed doordachte opbergruimte – zodat alle spullen altijd binnen handbereik zijn.

Nog een andere gedaanteverwisselaar in de overlopende ruimte is het pocketsysteem. Grote fronten beschermen de binnenkant tegen nieuwsgierige blikken en als de fronten worden geopend, bieden ze snel en gemakkelijk toegang: een vakkundige en stijlvolle manier om een thuiskantoor onder te brengen. Leven en werken lopen harmonieus in elkaar over en kunnen aan het einde van de werkdag weer gemakkelijk van elkaar worden gescheiden. De mogelijkheden zijn haast eindeloos: twee verfijnde nisregalen van geëloxeerd onyxzwart aluminium, een wangenbord met fluweelzachte lak, een van dimbare verlichting voorzien aluminium wandbord in dezelfde kleurstelling en een achterwand met spiegels veranderen de nis in een elegante thuisbar.

Voor dag- en nachtbrakers: het pocketsysteem biedt op veelzijdige wijze ruimte aan een thuiskantoor of thuisbar.

Het sideboard is een vrijstaand meubelstuk dat zich in elke ruimte laat gelden. Het heeft een prachtige uitstraling als het vrij in de ruimte staat maar het kan ook dienst doen als onmisbare allrounder in de keuken, het thuiskantoor, of de woon- of eetkamer – wat u maar wilt. Met ontwerpmogelijkheden zoals de verlaagde opbergbak, uitschuifbare planken of Engelse korven, met voetstuk of op filigrane pootjes, een gesloten of open front, een materiaalcombinatie van hout en lak, glas en veganistisch leer – u kunt rekenen op een indrukwekkende veelzijdigheid.

Onze all-time favourite: het sideboard is een onmisbare alleskunner die zich overal thuisvoelt.

next125 kan keukens. Maar niet alleen keukens. Keuken en de aangrenzende ruimtes lopen steeds meer in elkaar over. Wat ligt er dan meer voor de hand dan tientallen jaren ervaring met de productie van premiumkeukens ook in te zetten voor het eetgedeelte: met tafels en banken. De meubels, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en gemaakt zijn van massief noten- of espenhout, nodigen uit tot een gezellig samenzijn. En er komt nog veel meer aan.

Neemt u plaats: onze massief houten tafels en banken zijn ideaal om lekker lang op te blijven zitten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.