Platform over design en techniek in de keukenbranche
Organisatie in de keuken – met slimme hulpmiddelen alles op orde
Harmonieuze orde voor een rustige esthetiek

Organisatie in de keuken – met slimme hulpmiddelen alles op orde

“Orde leidt tot alle deugden! Maar wat leidt tot orde?” Deze vraag van Georg Christoph Lichtenberg is niet alleen filosofisch interessant. De zoektocht naar orde en organisatie drijft mensen ertoe om onze leefruimte vorm te geven en met de juiste hulpmiddelen is dat helemaal niet zo moeilijk.

Iedereen kent het probleem wel: heel veel dingen die op de een of andere manier opgeruimd willen worden, maar waar geen plaats voor is. Vooral in de keuken en voorraadkast is er vaak weinig ruimte. Dankzij slimme opberghulpjes en -oplossingen is dat echter geen probleem. Met innovatieve ideeën en functionele implementaties kan niet alleen elke centimeter overzichtelijk worden benut, het ziet er ook nog eens goed uit.

De hoge voorraadkast met etage-uittreksysteem van de nx505 in Jaguar-groen is een opbergoplossing waar alles in kan worden opgeborgen. Dankzij de etages in verschillende hoogten kunt u hier alles kwijt: van potjes bouillon tot pakken met fettuccine. Door de uittrekelementen die direct uit de kast naar u toe schuiven, kunt u overal moeiteloos bij, waardoor lang zoeken in de uithoeken van keukenkastjes tot het verleden behoort. U kunt hier ook een serveerschaal stijlvol opbergen en overzichtelijk indelen, zodat gasten alles meteen kunnen vinden. 

E Handig: de hoge voorraadkast met etage-uittreksysteem biedt opbergruimte die voor orde zorgt.

Een onmisbare organisatiehulp in de keuken zijn de next125 Flex-Boxen in gemêleerd antraciet vormvlies en eiken natuur. Voor een harmonieuze organisatie in de laden zijn ordening en methodologie nodig. Dankzij de handige inzetstukken kunnen werkprocessen flexibel worden voorbereid en individueel worden geïmplementeerd. Ook op tafel of op de aflegruimte maken de Flex-Boxen een bijzondere indruk. De opvallende vormen van eikenhout of vormvlies passen perfect bij andere materialen met een beetje oppervlaktestructuur. Dankzij hun uitstekende ontwerp zijn deze organisatietalenten altijd aan het werk waar wat extra orde nodig is. Flex-Boxen zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen en maten, waardoor geen enkele behoefte onvervuld blijft.

Dankzij de Flex-Boxen van next125 ligt alles netjes op zijn plaats.

Een esthetische manier om al uw keukengerei op te bergen is de next125 cube. Dankzij een multifunctioneel paneelsysteem is alles altijd precies waar u het nodig hebt. Of u nu de keukenrol wilt opbergen of de kookwijn extra wilt benadrukken, dankzij de ruime keuze aan minimalistische elementen in onyxzwart metaal of edelstaal mag deze opbergoplossing echt gezien worden.

Gebruik de nis – de creatieve opbergoplossingen van next125 cube

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.