Platform over design en techniek in de keukenbranche
Overal het juiste licht
De Dynamic FAR 58 zet alles wat in de kast staat in de spotlight.

Overal het juiste licht

Eén spot voor zowel sfeer- als werkverlichting

Licht is een belangrijk element in de keuken. Om goed te kunnen zien wat we doen tijdens het koken uiteraard, maar ook om relatief gemakkelijk de nodige spullen te vinden die we nodig hebben. Tijdens en na de maaltijd zorgt de verlichting voor een aangename sfeer in de keuken.

Wie regelmatig in de keuken vertoeft en wel eens een maaltijd klaarmaakt, weet het maar al te goed. We hebben heel wat keuken­toebehoren en -accessoires die een plekje verdienen. Wat vroeger standaard in de keukenkast ‘verdween’, hoeft vandaag niet langer verstopt te worden. Open kast, legplankjes en andere oplossingen maken dat we deze spulletjes als het ware tentoonstellen. En wat hoort daar dan bij? Juist, een perfecte verlichting. Michael Hoekstra van HERA: “De keuken vandaag is de verzamelplek van het hele gezin. Hier moet een leuke sfeer worden gecreëerd. Tegelijkertijd moet de verlichting adequaat zijn om vlot en veilig te kunnen koken. Met onder meer onze Dynamic FAR 58 en Dynamic FAR 68 inbouwspotjes slaan we deze twee vliegen in één klap.”

Letterlijk en figuurlijk in de spotlight

In een open kast krijgen heel veel spulletjes een mooi plekje. Dat gaat van souvenirs van (verre) reizen tot foto’s van de (klein)kinderen. Ook dingen die dagelijks worden gebruikt, verdienen een plekje. Denk daarbij aan glazen of flessen wijn, eventueel zelfs een kruidentuintje. HERA ondersteunt deze claim door in de juiste verlichting te voorzien om die producten letterlijk en figuurlijk in de spotlight te zetten. “De Dynamic FAR 58 is een inbouwspotje dat dankzij zijn inbouwpositie en homogene lichtverspreiding nauwelijks verblinding veroorzaakt”, legt Michael uit. “De kleurtemperatuur is aanpasbaar tussen 2700 en 5000K bij een uitstekende kleurweergave van CRI>93. Wat ons betreft ideaal voor gebruik in een open (keuken)kast maar uiteraard ook inzetbaar in het plafond.”

Dynamic FR 68, hier in trendkleur zwart.

Klein maar dapper

“De Dynamic FAR 68 is voorzien van een montage­veer”, duidt Michael. “Deze vergemakkelijkt
het monteren en zorgt voor een veilige grip in bijvoorbeeld lichtgewicht plafonds. Ook in speciaal gemaakte pendelarmaturen bijvoorbeeld, kan onze Dynamic FAR 68 worden gebruikt. Een insteekbare voedingskabel van ongeveer 2,5 meter zorgt voor deze polyvalentie. De beide Dynamics hebben de geringe afmetingen van het boorgat met elkaar gemeen. Het getalletje in de productnaam geeft de diameter ervan in millimeter weer. De Dynamic FAR 58 is beschikbaar in een rvs look, de Dynamic FAR 68 is er daarnaast ook in het zwart.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.