Platform over design en techniek in de keukenbranche
Pelgrim AutoAir zorgt voor magie in de keuken

Pelgrim AutoAir zorgt voor magie in de keuken

Automatische afzuiging en verlichting tijdens het koken dankzij verbinding tussen afzuigkap en inductiekookplaat

En toen was er lucht, licht en lekker eten: Pelgrim introduceert AutoAir, een systeem waarbij de kookplaat en afzuigkap met elkaar in verbinding staan. De afzuigkap gaat vanzelf aan als de kookplaat geactiveerd wordt en past zich automatisch aan op de kookstand. Bij (de)activatie van de kookplaat gaat zelfs de verlichting vanzelf aan/uit. Je bedient de afzuigkap vanaf de kookplaat, mooi makkelijk.

De AutoAir functie is ingebouwd in de nieuwste afzuigkappen en inductiekookplaten, zodat er vele combinaties mogelijk zijn. Naast gebruiksgemak tijdens het koken is het voordeel dat de lucht in huis altijd automatisch verschoond wordt. Het licht kan na het koken uitgezet worden vanaf de kookplaat dankzij de Easy Control functie.

Van volledig automatisch tot handmatig

De afzuigkappen met AutoAir maken het je zo gemakkelijk als jij zelf wil. Daarom is er keuze uit drie standen: volledig automatisch, semiautomatisch of handmatig. Wat je ook kiest, vingerafdrukken op de afzuigkap of een afstandsbediening zijn verleden tijd want je kan alles bedienen vanaf de kookplaat.

Voor fijnproevers: automatische pandetectie, warmhoudstand en grillfunctie

De verfijnde Pelgrim inductiekookplaten met AutoAir bieden nog meer extra’s. De stijlvolle witte LED bediening van de kookplaat wordt pas zichtbaar zodra de kookplaat wordt aangezet. De warmhoudstand zorgt ervoor dat eten warm gehouden kan worden op ongeveer 70 ˚C. Dankzij de pandetectie activeert de kookplaat automatisch de bediening van de kookzone waar een pan op is geplaatst. De Autogrill functie zorgt voor een perfect gegrilld stukje vis, vlees of groente op een grote flexzone.

Kijk voor alle details en de producten op AutoAir: zorgeloos koken met automatische afzuiging – Pelgrim.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.