Platform over design en techniek in de keukenbranche
Preview interzum Köln 2023

Preview interzum Köln 2023

Ideeën rond accessoires voor onbezorgd koken en genieten

De chique gemeubelde keukenruimte biedt pas door doelmatige accessoires het comfort dat voor routine en levendigheid in het leven van alledag in de keuken zorgt. Met eigen productontwikkelingen integreert de in keukenaccessoires gespecialiseerde firma Naber actuele eisen van de markt in haar assortimenten. Op de interzum van 9 tot 12 mei presenteert de onderneming op stand E-038 in zaal 7.1 van de Koelnmesse zowel spectaculaire als stijlvolle producten die keukengebruikers altijd nodig hebben.

Tal van de recentste assortimentsuitbreidingen overtuigen door een ecologisch productdesign en zijn functioneel zodanig ontworpen, dat ze helpen om in het leven van alledag in de keuken natuurlijke hulpbronnen te ontzien. Het tegenwoordig veel in acht genomen thema “Luchtkwaliteit in interieurs” staat voor Naber reeds decennialang centraal bij onderzoek en ontwikkeling.

COMPAIR PRIME flow® in de DIY-zone monteren

De marktleider op het gebied van de keukenventilatietechniek presenteert met COMPAIR PRIME flow® een maximaal efficiënt systeem dat gemakkelijk te monteren is. Experts uit de meubelindustrie en de binnenverbouwing kunnen de componenten in de Do-it-yourself zone van de Naber stand bij wijze van proef zelf installeren – zonder gereedschap, silicone of plakband. De nieuwe universele verbinder maakt richtingsveranderingen tot 15 graden mogelijk en verbetert daarmee de flexibiliteit van het complete systeem.

COMPAIR PRIME flow® is compatibel met alle courante wasemkappen en kookplaatafzuigingen bij zowel luchtafvoer als ventilatie. De kookdamp wordt bij de geringste weerstanden qua stroming geoptimaliseerd door buizen en bochten geleid, waardoor er bij een extreem hoog luchtvermogen slechts minimale geluiden ontstaan. Al even gering is het stroomverbruik.

Afvalverzamelaars naast watertanks

De beursmodule betreffende het groeiende SELECTAkit® programma van afvalverzamelaars van Naber omvat onder andere de beide highlights Cox® Base Q en Cox Stand-UP®. In de kast onder de spoelunit slaagt de perfecte organisatie van opbergruimte, afvalbakken inbegrepen, ook in haar opzet als daar watertanks voor speciale kranen ondergebracht zijn. Sprankelend of kokend water bijvoorbeeld stroomt bij het Quooker systeem direct uit de waterkraan. De productinnovatie Cox® Base Q combineert een stabiel frame voor de watertanks met een containervolume van maximaal 22 liter voor afval.

Ontwikkeld werd het systeem met soft intreksysteem en demping voor de Quooker Cube boiler voor koud water en de Pro3 boiler voor kokend water in het 600 millimeter brede meubelcorpus. Een uitgekiend kabel- en slangmanagement is geïntegreerd en er kan flexibel op de inbouwsituatie ter plaatse gereageerd worden. Met optionele verlengslangen kan het Quooker systeem ook vóór de kast ingericht en aangesloten worden.

Cox Stand-UP®, het extreem aanpasbare afvalverzamelaarsysteem met drie containerhoogtes voor vier kastbreedtes, werd ontwikkeld voor keukenonderkasten met frontuittreksysteem die verschillende kozijn- en fronthoogtes vertonen. Maximaal vier duurzame Cox® box containers kunnen in het op de grond gemonteerde, metalen frame ingehaakt worden en zijn dan ook veilig te positioneren.

Holistisch plannen met het NABER TRIO

Aan de spoelunit als het actieve centrum van de keuken omvat het aspect van een doordacht gebruik van ruimte ook de kraan en het afvalverzamelaarsysteem. Afhankelijk van de situatie moet de kraan immers een helling kunnen aannemen of dient ze een bijzondere inrichtingsstijl optisch te accentueren. En in de kast komt het erop aan om de krappe opbergruimte door intelligente containercombinaties zo goed mogelijk te benutten.

Het NABER TRIO voegt individuele oplossingen in een uitmuntende kwaliteit tot overtuigende functionele ensembles samen. Zijn spoelunit, kraan en afvalverzamelaar perfect op elkaar afgestemd, dan bevordert dat de workflow en het plezier dat men aan het koken beleeft. De in Keulen getoonde voorbeelden verbinden gebruikerscomfort met een esthetiek met een vaste stijl. Wat de kleurstelling betreft, vertonen de spoelunit- en kraanassortimenten van Naber een zodanig grote verscheidenheid, dat werkelijk elke wens van de klant in vervulling kan gaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.