Platform over design en techniek in de keukenbranche
Preview küchenwohntrends Salzburg 2023 – Ventilatietechniek op de beursstand monteren

Preview küchenwohntrends Salzburg 2023 – Ventilatietechniek op de beursstand monteren

Het heruitvinden van keukenaccessoires laat Naber hand in hand gaan met de claim, het leven van alledag in de keuken te vereenvoudigen. Productontwikkelingen die op indrukwekkende wijze daarvan het bewijs leveren, toont Naber op de küchenwohntrends Salzburg van 3 tot 5 mei 2023. Voor het eerst richt de in keukenaccessoires gespecialiseerde firma een Do-it-yourself zone op haar beursstand D 51 in zaal 10 in. Vakbezoekers kunnen het nieuwe luchtkanaalsysteem COMPAIR PRIME flow® als test monteren en zich van de verrassend eenvoudige legtechniek overtuigen.

Maximaal efficiënte ventilatietechniek

Proberen primeert op studeren: wie de flexibele universele verbinder van het COMPAIR PRIME flow® systeem niet eigenhandig aan een luchtkanaal of buisbocht gekoppeld en horen vastklikken heeft, kan zich een installatie van het systeem zonder gereedschap, silicone of plakband slechts moeilijk voorstellen. De duurzaam elastische 2-lipafdichting van de universele verbinder zorgt voor een luchtdichte zitting van de systeemcomponenten die niet meer strak rechtdoor of in bochten van 90 graden opgesteld moeten worden. Met ieder toegevoegd onderdeel zijn richtingsveranderingen van maximaal 15 graden mogelijk.

Significant verbeterd heeft Naber ook de inbouw van muurdoorvoerunits en de luchtstroming. COMPAIR PRIME flow® is in dezelfde mate geschikt voor luchtafvoer- en ventilatiesystemen en is compatibel met alle gebruikelijke wasemkappen en kookplaatafzuigingen. De productinnovatie toont zich als een kwantumsprong van de ventilatietechniek die de keukenplanning in ruime mate vereenvoudigt.

Doordachte arrangementen onder de spoelunit

Uit het gestaag groeiende SELECTAkit® assortiment van afvalverzamelaars presenteert Naber in Salzburg onder andere de highlights Cox® Base Q en Cox Stand-UP®. Indien er sprankelend of kokend water zoals bij Quooker kranen direct uit de waterkraan dient te stromen, nemen de watertanks hun plaats in de onderkast van de spoelunit in. Een gecombineerde oplossing voor afvalverzamelaars en watertanks vormt Cox® Base Q voor het 600 millimeter brede meubelcorpus.

Het containersysteem met soft intreksysteem en demping integreert een stabiel frame voor de Quooker Cube boiler voor koud water en de boiler Pro3 voor kokend water. Overzichtelijk opgeborgen zijn met Cox® Base Q ook de slangen en kabels van de kraan en van de wateraansluiting. Op de gegeven inbouwsituatie kan flexibel gereageerd worden.

Een extreem aanpassingsvermogen onderscheidt Cox Stand-UP® – ontwikkeld voor bestaande uittreksystemen met verschillend hoge fronten. Deze omvat drie containerhoogtes voor verschillende corpusbreedtes en -dieptes en houdt ook rekening met de diverse kozijnhoogtes van de meubelfabrikanten. Maximaal vier hoogwaardige containers kunnen in het op de grond gemonteerde frame ingehaakt en veilig gepositioneerd worden.

Mooi van vorm en flexibel: het NABER TRIO

Met het NABER TRIO kunnen spoelunit, kraan en afvalverzamelaar perfect op elkaar afgestemd worden. Ze zorgen voor een ongehinderde workflow in het centrum van de keuken. De alomvattende planning dient ook voor de optimale organisatie van opbergruimte in de onderkast. Het NABER TRIO combineert individuele oplossingen in een uitmuntende kwaliteit voor overtuigende functionele ensembles met een geïnspireerd design van spoelunits en kranen.

De toekomstgerichte concepten van spoelunits zijn deels zodanig flexibel ontworpen, dat ze in keukens met een klein grondoppervlak het comfort verbeteren, zonder zelf veel plaats in beslag te nemen. Zo zet bijvoorbeeld het van vorm mooie keramische model PickUP in op duurzaamheid, omdat de kleine handafwas op grond van het innovatieve getrapte design slechts weinig water nodig heeft. Ook in de materiaalklassen “Roestvrij staal” en “Composiet” staan er in het NABER-CONTURA® programma van inbouw-spoelunits gemakkelijk te onderhouden modellen klaar die gebruikerscomfort met een qua stijl zekere esthetiek hand in hand doen gaan.

Uitnodigend en duurzaam: het interieur

Keuken, eten, wonen – het motto van de küchenwohntrends und möbel austria in Salzburg weerspiegelt exact de ambities van het TABLON® Interieur programma. Stoelen, krukken, banken en tafels zorgen voor gemak bij een snelle snack en bij uitgebreide maaltijden. Naber houdt veelvuldige referentiekleuren zowel bij stoffen als bij leer en kunstleer ter beschikking. Dankzij een uitmuntende materiaal- en afwerkingskwaliteit zijn TABLON® meubelen voor een langdurige belasting voorzien. Een aantal daarvan is op de Naber stand D 51 in zaal 10 zeer praktisch op hun zitcomfort te controleren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.